Sanitair voor badkamer en toilet

Wanneer u op zoek bent naar sanitair voor de badkamer of het toilet is het natuurlijk belangrijk om rekening te houden met de stijl van deze ruimte. Staat een zwevend toilet mooi of kiest u toch voor een staande pot? Wij hebben een ruime collectie sanitair, zodat u de juiste keuze maakt.

Toilet en bidet

Het inrichten van de toiletruimte of badkamer begint met het uitzoeken van het toilet. En het uiterlijk hiervan wordt steeds belangrijker. Toiletten zijn er in allerlei vormen: modern, strak, rond, vierkant of juist klassiek. De vorm waarvoor u kiest, draagt bij aan de sfeer van de badkamer. Van den Hoek verkoopt daarnaast ook ander sanitair zoals urinoirs en bidets.

Staande en hangende toiletten

Of u voor een staand of hangend toilet kiest, is allesbepalend voor de ruimte en de uitstraling van de badkamer of toilet. Tegenwoordig wordt vaak gekozen voor de zwevende variant omdat dit ruimtelijker oogt, het handiger is met schoonmaken en omdat de watertoevoer gemakkelijk achter de muur is weg te werken. Maar natuurlijk betekent dit niet dat het staande toilet verleden tijd is.

Sanitair kopen bij van den Hoek 

Van den Hoek heeft een ruime keuze aan toiletten, bidets en urinoirs. Wij verkopen sanitair van bekende merken als [merk, merk en merk]. Het is aan te bevelen om al het sanitair uit dezelfde serie te nemen, zodat het toilet past bij de nieuwe wastafel. Onze medewerkers kunnen u helpen om een nieuwe badkamer te ontwerpen. Daarnaast kunt u onze tegelcollectie thuis bekijken. Als u de keuze van de gewenste tegels meeneemt en deze op de grote beeldschermen in onze showroom invoert, dan kunt u zien hoe deze tegels met elkaar combineren. Van den Hoek biedt professioneel advies vanaf het moment van ontwerpen tot installatie.

We nodigen u van harte uit om al onze producten te bekijken in onze showroom in Amersfoort.