Badkamermeubels

Uw badkamer is pas compleet met de juiste badkamermeubels. Bij van den Hoek kunt u een ruim assortiment meubels bekijken. U kunt het meubel geheel op maat samenstellen. We hebben hoge kwaliteit meubels van bekende merken in huis voor zorgeloos en langdurig gebruik. Badkamermeubels zijn leverbaar in een grote variatie aan materialen, kleuren en formaten: alles is mogelijk. Dankzij de hoogwaardige materialen blijven de meubels lang mooi. Voor moderne, klassieke, landelijke of een basic meubel, we hebben ze allemaal in huis. Bovendien zijn de kleuren en materialen te onderling te combineren voor een prachtige uitstraling en comfort in de badkamer.

Merken

Sanibell
Thebalux
Pelipal
Teak & Living

Kleuren

Hout
Wit
Antraciet
vele maatwerk kleuren

Uitvoeringen

onderkast
opbergkast
opbouw & inbouw wastafel
maatwerk indeling
laden
schuifdeuren
inbouwgrepen

Kranen

Voor kranen in de badkamer en toilet hebben we een prachtig assortiment voor u klaarstaan. Bekijk onze collectie kranen van Hotbath.

We hebben alles in huis voor een complete badkamer

Voor een complete badkamer komt u naar Hoek Badkamers. We bieden een ruim assortiment meubels en sanitair van de beste merken. We stellen een prachtige kamer samen welke volledig aansluit bij uw wensen en budget. Een badkamer die er prachtig uitziet en is voorzien van alle gemakken. Hoogwaardige badkamermeubels, kranen, douchewanden en sanitair voor duurzaam en zorgeloos gebruik. We maken een 3d visualisatie voor een realistische impressie van het eindresultaat. U kunt in onze showroom ook direct  combinaties maken met tegels voor de badkamer. Voor het installeren van de badkamer en het tegelwerk werken we samen met zeer ervaren vakspecialisten. Kom langs en we helpen u graag op weg. U bent van harte welkom in onze overzichtelijke showroom boordevol inspiratie.