Badkamermeubels in vele stijlen en formaten

Uw badkamer is pas compleet met de juiste badkamermeubels. Bij van den Hoek kun tu een ruime collectie meubels bekijken. U kunt het meubel geheel op maat samenstellen. Kleur, formaat en indeling, u bepaalt het helemaal zelf. 

Badkamermeubels en wastafels

Als u op zoek bent naar nieuwe badkamermeubels, dan zit u ons helemaal goed. Wij hebben in ons ruime assortiment bekende merken die garant staan voor kwaliteit. Onze badkamermeubels zijn leverbaar in een variatie aan materialen, kleuren en maten: alles is mogelijk. Dankzij de hoogwaardige materialen blijven de meubels lang mooi. Voor moderne, klassieke, landelijke of een basic meubel, we hebben ze allemaal in huis. Bovendien zijn de kleuren en materialen te onderling te combineren voor een prachtige look.

Advies op maat voor een badkamermeubel op maat

Een badkamer zonder badkamermeubel is niet voor te stellen. De meubels zijn praktisch en zorgen ook voor de door u gewenste sfeer. Combineer de meubels met mooie badkameraccessoires en verlichting om uw badkamer helemaal af te maken. Onze medewerkers helpen u graag met het kiezen en samenstellen van de meubels. U kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren, afwerkingen en formaten. Bij ons bent u verzekerd van persoonlijke begeleiding en professioneel advies. Wij kunnen voor u een kosteloze 3D-tekening maken van uw nieuwe badkamer. We kunnen u ook in contact brengen met een professionele installateur.

Gerenommeerde merken voor de beste prijs

Een badkamermeubel zorgt niet alleen voor een fijne sfeer, maar moet natuurlijk ook functioneel zijn. We werken met diverse merken waarbij u de indeling geheel zelf kunt bepalen. Uitgevoerd met moderne, stijlvolle en basic wastafels.. We hebben ook losse opbergmeubels, kranen en spiegelkasten in huis, die uw badkamer helemaal af maken. Wij verkopen badkamermeubels van de beste merken. Voor elke woonstijl en budget hebben we een passend meubel in huis.

Bent u benieuwd geworden naar onze badkamermeubels? Komt u dan langs in onze showroom in Amersfoort.