-Showroom-

Ruime en actuele tegelcollectie

In onze ruime showroom kunt u een grote collectie wand- en vloertegels bekijken. De tegels in verschillende formaten en uitvoeringen staan overzichtelijk opgesteld in tegelkasten en XXL ladekasten. Door de gehele showroom kunt u tegels bekijken op grote vloervlakken zodat u een nog beter beeld krijgt van de tegels. 

Alles voor uw badkamer en sanitair

Kom langs om voor een nieuwe badkamer of sanitair voor uw woning. We bieden de nieuwste collecties van bekende merken in diverse stijlen, uitvoeringen en kleuren. Kranen, ligbaden, toiletten, badkamermeubels, douchewanden, wastafels en accessoires, we hebben het allemaal in huis. En altijd voor de beste prijs, dus u slaagt altijd bij van den Hoek.

Complete opstellingen 

We hebben complete opstellingen met tegels en sanitair in onze showroom opgesteld zodat u goed beeld krijgt van de combinatie van tegels en sanitair. Kom langs om de opstellingen te bekijken en inspiratie op te doen. We helpen u graag verder met leuke ideeën en combinaties passend bij uw woonstijl en budget. We staan al ruim 40 jaar klaar met raad en daad voor onze klanten, daar kunt u van op aan!

Alvast onze tegels bekijken?

Combineer tegels op wand en vloer

Met deze eenvoudige tool kunt u tegels bekijken en combineren in fraaie sfeerruimtes. Maak uw eigen ontwerp en bekijk inspirerende foto’s in vele woonstijlen.