Tegels

Home > Tegels

Tegels

Tegels bepalen voor een groot deel de sfeer in uw woning. Wij hebben een zeer ruim aanbod tegels van gerenommeerde merken en tonen de allernieuwste tegeltrends. Welke ruimte u ook gaat betegelen, wij hebben de tegel die bij u past. 

Vloertegels

Het kiezen van vloertegels kan lastig zijn. Vloertegels bepalen in hoge mate de uitstraling van de ruimte. Vloertegels laten een ruimte kleiner of groter lijken en ze geven een uniek karakter aan de ruimte. Klassieke tegeltjes passen bij een landelijke keuken en grote tegels bij een luxe badkamer. Bij ons heeft u een ruime keuze uit vloertegels in verschillende maten en actuele kleuren, zoals grijs, antraciet, beige en zwart. Onze collectie wordt continu aangevuld met de laatste tegeltrends. Voor vloertegels met houtmotief, betonlook, unieke designs en mozaïek bent u bij ons aan het juiste adres.

Wandtegels en wandbekleding

Voor op de wand hebben we ook honderden verschillende soorten wandtegels in diverse kleuren en stijlen. U vindt bij ons de nieuwste trends, zoals wandtegels met textiellook of houtlook, maar ook decoratieve wandstroken of een compleet mozaïek voor op de muur. Met ons professionele advies bieden we u inzicht in de collectie, hoe u het beste de kleur van de voegen kunt kiezen en welke kleuren tegels goed bij elkaar passen. Heeft u een mooie tegel gevonden, dan kunt u hiervan kosteloos een monster opvragen. 

Wonen op hout

Een nieuwe trend zijn tegels met een houtlook. Dit ‘keramische’ hout ziet er niet alleen uit als een houten vloer of muur, maar heeft ook een voelbare houtstructuur. Houtlook tegels zijn ideaal voor gebruik in natte ruimtes. Deze soort tegel creëert tegelijkertijd een warme houten uitstraling. De tegels zijn eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Ze gaan niet kapot door het vocht en zijn erg decoratief. Natuurlijk is keramisch hout leverbaar in verschillende kleuren, van whitewash tot oud eiken.

Maak uw eigen tegelvloer

Heeft u een mooie tegel gezien in onze online tegelcollectie? Vul uw gegevens in en u ontvangt per e-mail een code. Deze code neemt u vervolgens mee naar onze showroom zodat u op onze beeldschermen een duidelijke virtuele weergave te zien krijgt van de door u gekozen wand- en vloertegelcombinatie.

Bekijk hier onze online tegelcollectie en vergeet niet om uw code mee te nemen naar de showroom.