- reviews -

Wij doen onze uiterste best, wat vinden onze klanten?

Bent u klant bij ons? Dan kunt u onderaan deze pagina een review over ons invullen. We stellen uw mening zeer op prijs.

reviews
Geweldige ervaring
Gisteren onze nieuwe badkamer besteld. Na twee bezoeken aan de zaak , met zeer uitgebreide info door Joost, konden we met een gerust hart beslissen. We zijn heel fijn geholpen , er is heel veel keus en er werd goed meegedacht zonder pushen.
Fam Wiegers
28 september 2021
reviews
Prima Bedrijf
Ik ben voor al mijn spullen heel goed geslaagd.
Groot
3 juni 2021
reviews
Goede en eerlijke service
Twee weken geleden is de badkamer van VD Hoek Badkamers geplaatst. Ik ben uitstekend geadviseerd door Joost. Zijn vakkennis kwam goed naar voren. Zijn hoofdbelang is dat de klant naar tevredenheid wordt geholpen. Tijdens het plaatsen van de badkamer werd miscommunicatie vastgesteld, maar dit werd meteen en daadkrachtig opgelost door Joost. Dit verwacht je van een badkamer adviseur. Ik zal VD Hoek Badkamers zeker aanraden bij vrienden die zich gaan oriënteren voor een badkamer!
Robin Mulder
3 juni 2020
reviews
Boven verwachting mooi
Wij hebben onze badkamer spullen bij Hoek gekocht, goed nagedacht over een nieuwe indeling zodat we de ruimte optimaal konden benutten. De badkamer werd geplaatst door Remon van Dusschoten. Zo ontzettend mooi, geweldig en fantastisch gedaan. Erg professioneel en goed geplaatst, niks was te veel en alles kon. Wij zijn erg blij met onze geweldige nieuwe badkamer, hier gaan we lang van genieten.
Bianca
5 november 2019
Goede service
Na de aankoop van ons huis, waar we alles moesten vernieuwen, hebben we bij vd Hoek 2 complete badkamers en 2 WC’s gekocht, inclusief tegels. We zijn erg goed geadviseerd en kregen, middels de 3D animatie, een goed beeld van hoe t er uit zou gaan zien. Erg vriendelijk geholpen door Henry, die ook zonder moeite de loodgieter tijdens zijn werkzaamheden via de telefoon van advies voorzag. Heel vriendelijk. En dat alles tegen een prima prijs. Je krijgt echt waar voor je geld. Ik raad vd Hoek aan iedereen aan.
Deborah
18 april 2019
reviews
Warme Douche
Sanitair en Tegelhandel Van Den Hoek heeft ons materiaal geleverd voor het aanbrengen van een nieuwe inloopdouche in onze woning.. De levering van deze materialen vond plaats overeenkomstig de gemaakte afspraken met de verkoper Henry v/d Pol en de materialen waren van een zeer goede kwaliteit. Ook wat de service betreft hebben wij geen klachten. Een van de sifons in een van de wasbakken sloot niet meer goed af. Geen probleem, kreeg meteen een nieuwe mee!! Wat ons betreft krijgt dit bedrijf van ons een warme douche! Dit bedrijf is voor ons een aanrader!!!!
Everhard Rutten
24 april 2019
reviews
Geweldige service, heel erg tevreden
Bij de aankoop van onze badkamer en wc zijn wij weer geweldig begeleid, deze keer door Henry. Het moest allemaal op zeer korte termijn en dat is allemaal gelukt. Toen we een tekort aan wandtegels bleken te hebben, was de aanvullende bestelling er ook binnen een dag! Bij alles wordt meegedacht. Zo was er bij Van den Hoek wel iets mogelijk, waarvan bij een andere zaak werd gezegd dat dit niet mogelijk was. Vanwege eerdere ervaring met Van den Hoek, ongeveer 10 jaar geleden en toen geholpen door Elbert, zijn wij teruggegaan en wederom ontzettend tevreden. Nogmaals dank daarvoor.
Sabrina Helsloot
11 mei 2019
reviews
Super goed advies en een mooie zaak
Heel goed voorgelicht door verkoper . Wij hebben een mooi toiletset met randloze pot gekocht voor een goede prijs .
Jacob de Harder
7 juli 2019
reviews
Zeer tevreden!
Vanaf het eerste moment dat ik binnen stapte was er vertrouwen. Géén commerciële praatjes maar een goed en degelijk advies. Prijzen die werden geoffreerd waren netto prijzen. Transparant en zonder gedoe of gezeur. Fijn dat het ook zó kan ! Ik ben zeer tevreden over de manier waarop we zaken hebben gedaan. Alle afspraken tot nu toe zijn uiterst correct nagekomen. Ook de bemiddeling naar een installateur / monteur ( Het Gouden Ambacht uit Nijkerk ) is heel plezierig verlopen. Ik geniet van mijn nieuwe badkamer en toilet ! Absoluut een aanrader ! Zowel Van den Hoek als Het Gouden Ambacht.
Hans van der Molen
20 oktober 2019

Plaats een review