- reviews -

Wij doen onze uiterste best, wat vinden onze klanten?

Bent u klant bij ons? Dan kunt u onderaan deze pagina een review over ons invullen. We stellen uw mening zeer op prijs.

reviews
Prachtige badkamers, super personeel!
Prachtige badkamer uitgezocht en laten plaatsen door het afbouwbedrijf het gouden ambacht. Het is echt een aanrader, zo mooi en netjes afgewerkt allemaal. Super tevreden!
Brenda Boddeman
Nijkerk
reviews
Nieuw badmeubel
Na uitgebreid en deskundig advies bij van den Hoek een nieuw badmeubel aangeschaft met de nieuwe IVY kraan type Pact. Dit alles vakkundig en snel opgehangen door Andrew. Super blij mee.
José Steur
Blaricum
reviews
Vergeleken met diverse concurrenten is van den Hoek echt een topper
Het uitzoeken en inplannen van een nieuwe badkamer door Thijmen ging super soepel. Vergeleken met diverse concurrenten is van den Hoek echt een topper gebleken. Volgende badkamer gaan wij weer bij Thijmen laten ontwerpen. Daarnaast ging het inbouwen van al dat spullenboel super soepel door de mannen van het gouden ambacht. In een weekje tijd een nieuwe badkamer en toilet beneden gerealiseerd precies zoals wij het wilden. Toppers allemaal.
Peter Emmerink
Amersfoort
reviews
Heel goede ervaring
Van begin tot eind goed begeleid met onze nieuwe badkamer. Zowel tijdens het uitzoeken (Tijmen) als het installeren (Debo Bouw) laagdrempelig qua ideeën en (on)mogelijkheden. Heel goed gevoel aan over gehouden. Ik hoop dat het niet nodig is maar zou het zo weer door hen laten aanpakken.
Fenna van de Haar
Nijkerk
reviews
Top service door Van den Hoek en Afbouwbedrijf Het Gouden Ambacht
We zijn erg tevreden met de installatie en het resultaat van de nieuwe badkamer, verbouwd door Afbouwbedrijf Het Gouden Ambacht. De werkzaamheden gingen erg voorspoedig en beide verbouwers (Remon en Herman) zijn erg professioneel en vriendelijk. Ze dachten met ons mee met verschillende technische uitdagingen en legden ons de situaties duidelijk uit. Remon heeft ons ook geholpen om de radiator met de juiste afmetingen af te stemmen met Van den Hoek. Dat initiatief waardeerden we zeer. Elke dag lag er een plan klaar en die werd in hoge snelheid naar behoren uitgevoerd, mét hoge kwaliteit. Je kon merken dat het professionals zijn die al lange tijd in het vakgebied werkzaam zijn. Wij zijn erg tevreden en hebben niks te klagen. We zijn blij dat we ze hebben gekozen en raden ze ook zeker aan!
Richard
Amersfoort
reviews
Badkamer
Het Gouden Ambacht Remon en Herman hebben een prachtige badkamer en toilet geplaats
Cees Vergeer
Zeist
reviews
Gewoon ouderwets Vakwerk
Hoek werd door onze aannemer aanbevolen, voor goed advies en uitstekende materialen. Vervolgens hebben we samen met Tijmen de badkamer ontworpen en besteld. Door omstandigheden kwamen we zonder onze aannemer te zitten (overigens buiten zijn schuld). Maar Hoek wist raad en raadde ons het Gouden Ambacht aan. Mijn ervaring met aannemers is dat ze ofwel snel ofwel secuur kunnen werken. Nou deze kunnen allebei! Dank aan Hoek voor de goeie aanbeveling. Wij hebben een fantastische badkamer.
Fam. Oude Wesselink
Amersfoort
reviews
Top service
Top service bij een mankement aan onze thermostaatknop van het bad. Zes jaar geleden bij Van den Hoek gekocht en zelfs nu nog perfecte service!
Schimmel
Hoevelaken
reviews
Vakmensen
Wij zijn goed en prettig geholpen door Thijmen bij Van den Hoek. Vakmensen zijn de 2 mannen die werken bij het Gouden Ambacht. Snel en vakkundig!
Woudenberg
Amersfoort
reviews
Goed geholpen
Goede duidelijk tekening gemaakt zodat we wisten hoe het eruit kwam te zien. Ook de montage door de gouden ambacht was perfect! Super blij met de mannen die mijn badkamer hebben geplaatst. Erg vriendelijke en oog voor detail. Echt een aanrader!
Ryanne Willigenburg
Bunschoten-Spakenburg
reviews
Kundig en vakwerk
Vriendelijke ontvangst, kundig en eerlijk advies van Joost Bijl. Geen opgedrongen verkoop, maar verkoop passend bij de behoeften. De bestelling is netjes op tijd gebracht. Vakwerk geleverd door Remon van Dusschoten en collega Herman. Service staat zowel bij Van den Hoek als bij de mannen van Het Gouden Ambacht zeer hoog in het vaandel. Blijf zo doorgaan!
BdO
29-12-2022
reviews
Super fijne service
Onze badkamer was nodig aan vernieuwing toe! Met het ontwerp en uitvoering van Andrew, alle spullen (tegels,douchecabine, wasbak,spiegel en toilet) en super fijne service vanuit jullie… Is de badkamer het fijnste plekje in ons huis geworden!
Daphne van Gennep
23-11-2022
reviews
Goed advies
Zeer deskundig en goed advies.
Gerald Ovink
11-11-2022
reviews
Verrassend groot aanbod
Wat oogt als een niet zo grote winkel heeft een verrassend groot aanbod van o.a badkamers sanitair en tegels. Met aardig en hulpvaardig personeel.
Karin Weerman
07-11-2022
reviews
Gaan zeker terug
Uitstekend geholpen met een onderdeel. Gaan zeker terug voor orientatie badkamer en tegels.
Marianne Van Keeken
6-11-2022
reviews
Alles optijd en netjes geleverd
Een helemaal geweldige zaak. We hebben onze badkamer en toiletspullen hier gekocht en werden zeer professioneel behandeld door Elbert. Een goede en duidelijke offerte en alles optijd en netjes geleverd. Toen we wat extra’s nodig hadden, ook zeer snel alles kunnen ophalen voor een mooie prijs.
Nynke Krans
10-09-2022
reviews
Prachtige tegels en meubels ontvangen
Fantastisch geholpen door Tijmen, adviseur bij Tegelhandel Van den Hoek! Meedenken, vooruitdenken, betrouwbaar en servicegericht! Prachtige tegels en meubels ontvangen voor onze badkamer. Eindresultaat is prachtig!
J N
02-09-2022
reviews
We zijn erg tevreden
We zijn erg tevreden met de service van Tijmen een man die het vak erg goed kent. En bij het eerste gesprek met het gouden ambacht een goed gevoel. Jongens die hun werkzaamheden doen, netjes werken en service hoog in de vaandel hebben zitten.
Miriam Abba
29-08-2022
reviews
Geweldig !!!!
Wij kwamen één tegel tekort. Men heeft alle mogelijke moeite gedaan. Om er een oplossing voor te vinden. Geweldig !!!!
Jan Buys
02-07-2022
reviews
Wat een topbedrijf!
Wat een topbedrijf! Je komt binnen en je ziet daar een gouden warme douche 2022 staan, TERECHT! Van ons komen er 5 sterren en nog meer virtuele warme douchen bovenop. Voor een activiteit voor kinderen die niet op vakantie kunnen in de meivakantie kregen wij gratis allemaal tegels om mee te mozaïeken. Ontzettend bedankt. En terwijl ik om mij heen keek zag ik de prachtigste badkuipen en douchecabines. Bedankt Elbert van der Horst, we zullen laten zien wat de kinderen gemaakt hebben. Met vriendelijke groet Francien en Hedy
Hedy Vermeer
19-06-2022
reviews
Super service
Super service.. aanrader
R Blink
27-05-2022
reviews
Geweldige ervaring
Gisteren onze nieuwe badkamer besteld. Na twee bezoeken aan de zaak , met zeer uitgebreide info door Joost, konden we met een gerust hart beslissen. We zijn heel fijn geholpen , er is heel veel keus en er werd goed meegedacht zonder pushen.
Fam Wiegers
28 september 2021
reviews
Prima Bedrijf
Ik ben voor al mijn spullen heel goed geslaagd.
Groot
3 juni 2021
reviews
Goede en eerlijke service
Twee weken geleden is de badkamer van VD Hoek Badkamers geplaatst. Ik ben uitstekend geadviseerd door Joost. Zijn vakkennis kwam goed naar voren. Zijn hoofdbelang is dat de klant naar tevredenheid wordt geholpen. Tijdens het plaatsen van de badkamer werd miscommunicatie vastgesteld, maar dit werd meteen en daadkrachtig opgelost door Joost. Dit verwacht je van een badkamer adviseur. Ik zal VD Hoek Badkamers zeker aanraden bij vrienden die zich gaan oriënteren voor een badkamer!
Robin Mulder
3 juni 2020
reviews
Boven verwachting mooi
Wij hebben onze badkamer spullen bij Hoek gekocht, goed nagedacht over een nieuwe indeling zodat we de ruimte optimaal konden benutten. De badkamer werd geplaatst door Remon van Dusschoten. Zo ontzettend mooi, geweldig en fantastisch gedaan. Erg professioneel en goed geplaatst, niks was te veel en alles kon. Wij zijn erg blij met onze geweldige nieuwe badkamer, hier gaan we lang van genieten.
Bianca
5 november 2019
reviews
Eerlijk advies, denken goed mee
Groot assortiment, ruime keus, deskundig personeel met kennis van zaken. Eerlijk advies, denken goed mee. Prijs-kwaliteit oke. Snelle levering. Gratis parkeren. Goed bereikbaar.
Aart Blaak
17-11-2021
reviews
Ruime keus en veel praktijkervaring
Top zaak! Ruime keus en veel praktijkervaring waardoor je een gedegen advies krijgt en dat tegen een eerlijke prijs.
RvB
16-10-2021
reviews
Prettig en meedenkend geholpen
Met aandacht prettig en meedenkend geholpen.
Ton de Kok
26-06-2021
Goede service
Na de aankoop van ons huis, waar we alles moesten vernieuwen, hebben we bij vd Hoek 2 complete badkamers en 2 WC’s gekocht, inclusief tegels. We zijn erg goed geadviseerd en kregen, middels de 3D animatie, een goed beeld van hoe t er uit zou gaan zien. Erg vriendelijk geholpen door Henry, die ook zonder moeite de loodgieter tijdens zijn werkzaamheden via de telefoon van advies voorzag. Heel vriendelijk. En dat alles tegen een prima prijs. Je krijgt echt waar voor je geld. Ik raad vd Hoek aan iedereen aan.
Deborah
18 april 2019
reviews
Warme Douche
Sanitair en Tegelhandel Van Den Hoek heeft ons materiaal geleverd voor het aanbrengen van een nieuwe inloopdouche in onze woning.. De levering van deze materialen vond plaats overeenkomstig de gemaakte afspraken met de verkoper Henry v/d Pol en de materialen waren van een zeer goede kwaliteit. Ook wat de service betreft hebben wij geen klachten. Een van de sifons in een van de wasbakken sloot niet meer goed af. Geen probleem, kreeg meteen een nieuwe mee!! Wat ons betreft krijgt dit bedrijf van ons een warme douche! Dit bedrijf is voor ons een aanrader!!!!
Everhard Rutten
24 april 2019
reviews
Geweldige service, heel erg tevreden
Bij de aankoop van onze badkamer en wc zijn wij weer geweldig begeleid, deze keer door Henry. Het moest allemaal op zeer korte termijn en dat is allemaal gelukt. Toen we een tekort aan wandtegels bleken te hebben, was de aanvullende bestelling er ook binnen een dag! Bij alles wordt meegedacht. Zo was er bij Van den Hoek wel iets mogelijk, waarvan bij een andere zaak werd gezegd dat dit niet mogelijk was. Vanwege eerdere ervaring met Van den Hoek, ongeveer 10 jaar geleden en toen geholpen door Elbert, zijn wij teruggegaan en wederom ontzettend tevreden. Nogmaals dank daarvoor.
Sabrina Helsloot
11 mei 2019
reviews
Super goed advies en een mooie zaak
Heel goed voorgelicht door verkoper . Wij hebben een mooi toiletset met randloze pot gekocht voor een goede prijs .
Jacob de Harder
7 juli 2019
reviews
Zeer tevreden!
Vanaf het eerste moment dat ik binnen stapte was er vertrouwen. Géén commerciële praatjes maar een goed en degelijk advies. Prijzen die werden geoffreerd waren netto prijzen. Transparant en zonder gedoe of gezeur. Fijn dat het ook zó kan ! Ik ben zeer tevreden over de manier waarop we zaken hebben gedaan. Alle afspraken tot nu toe zijn uiterst correct nagekomen. Ook de bemiddeling naar een installateur / monteur ( Het Gouden Ambacht uit Nijkerk ) is heel plezierig verlopen. Ik geniet van mijn nieuwe badkamer en toilet ! Absoluut een aanrader ! Zowel Van den Hoek als Het Gouden Ambacht.
Hans van der Molen
20 oktober 2019
Prettige winkel met goede keuzes
Prettige winkel met goede keuzes. Zeer vriendelijk personeel dat weet waar ze het over hebben. De ervaring met badkamers en tegels komt duidelijk naar voren.
Ronald Alubalu
23-04-2020
Helaas zijn wij niet tevreden.
Helaas zijn wij niet tevreden. We zijn niet tevreden over ons duoblok voor de toiletpot. Veel mogelijkheden aangedragen, maar steeds afgewezen. We gaan nu zelf op zoek naar de oplossing.
Henk Ellenbroek
11-03-2020
reviews
Ruime opgezette winkel
Ruime opgezette winkel waar je uitbreid kunt zoeken naar allerlei spullen voor je badkamer. Veel keuze mogelijkheden.
fred Kerrebijn
17-02-2020
reviews
Het grote voordeel is dat Het Gouden Ambacht zeer flexibel is
Wij hebben onze badkamer (1e verdieping) en toilet (begane grond) volledig laten renoveren. Alle materialen hebben wij gekocht bij Van den Hoek. Wij werden zeer deskundig voorgelicht door Van den Hoek en dat kunnen we ook wel merken, want nu hebben we een prachtige badkamer en toilet met de nieuwste snufjes. De installateur die alles bij ons voorbereid en gemonteerd, Het Gouden Ambacht uit Nijkerk, heeft het voortreffelijk uitgevoerd. Het grote voordeel is dat Het Gouden Ambacht zeer flexibel is en niets uitbesteed hetgeen de planning ten goede komt.
Evert van den Berg
14-12-2019
Prima geholpen
Prima geholpen voor een klein issue.
Paul M
08-06-2019
Hele fijne zaak
Hele fijne zaak, heel veel keus en prettig geholpen.
Valentine Van Dam
07-03-2019
reviews
Geen typische verkopers
Zeer aardig, ontspannen personeel. Geen typische verkopers, erg prettig. Mooie spullen
Sietske P
19-12-2018
reviews
Nette winkel
Nette winkel, veel tegels en vriendelijk personeel.
Albert Nieuwenhuis
07-12-2018

Bent u klant bij ons? Schrijf een review!