Sanibell badkamermeubels

Sanibell is al vele jaren een begrip op het gebied van badkamermeubels. Sinds de  de jaren ’70 zijn ze actief en inmiddels ontwikkelt Sanibell badkamermeubels in vele stijlen en uitvoeringen. Hoogwaardige materialen en functionele ontwerpen staan garant voor een prachtig meubels voor intensief en langdurig gebruik zonder zorgen. De meubels zijn ingedeeld in de series Bliss, INK, Proline en Basic Line, met elke zijn eigen karakteristieke eigenschappen. Ga voor kwaliteit en comfort van Hollandse bodem met badkamermeubels van Sanibell. 

Sanibell

Hollandse kwaliteit
Zelf samenstellen
Innovatief
Zeer ruim aanbod
Vele kleuren en afwerkingen
Bliss, INK en Proline

Kleuren

Wit, Zwart, Naturel Eiken,
Koper Eiken, Noten,  Oer Grijs, Taupe, Greige Eiken,
Ideal Oak, Raw Oak,
Cabana Oak, Black Oak,
Urban Oak, Charcoal Oak,
Terra Oak en veel meer

Uitvoeringen

inbouw 
opbouw
mat
gelakt
gefineerd
gefreesd 

Alles voor uw badkamer

In onze showroom vindt u werkelijk alles voor een moderne en duurzame badkamer.

We hebben badkamermeubels uit de series INK, Bliss en Proline voor u klaarstaan

Kom langs voor een prachtige meubel van Sanibell. U kunt  het meubel geheel zelf samenstellen en afstemmen op de stijl van uw badkamer. We helpen u graag verder met een helder advies  en een uitgebreid stappenplan om alle mogelijkheden te bekijken.

Alles voor een complete badkamer

Voor een complete badkamer komt u naar Hoek Badkamers. We bekijken alle mogelijkheden met u en stellen een prachtige kamer samen welke volledig aansluit bij uw wensen en budget. Een badkamer die er prachtig uitziet en is voorzien van alle gemakken. Onze badkamermeubels, kranen en sanitair van de beste merken staan garant voor zorgeloos gebruik. Bij aanschaf van een badkamer  maken we vooraf een 3d visualisatie voor een realistische impressie van het eindresultaat. U kunt in onze showroom ook direct mooie combinaties maken met tegels voor uw badkamer. Voor het installeren en het tegelwerk van de badkamer werken we samen met zeer ervaren vakspecialisten. Kom langs en we helpen u graag op weg met uw droombadkamer.