Natuursteenlook tegels voor een elegante uitstraling

Natuursteenlook tegels geven elke ruimte een luxe en elegante uitstraling. De tegels zijn werkelijk niet van het oorspronkelijke gesteente te onderscheiden. De tegels zijn kleurrijk en tonen de kenmerkende elementen van veel toegepaste steensoorten als marmer, graniet of kalksteen. De natuurgetrouwe tegels hebben elke een eigen unieke patroon, geen tegel is hetzelfde. De keramische tegels zijn eenvoudig te reinigen en hebben geen onderhoud nodig, zoals wel het geval is met echt natuursteen. Mooi, praktisch en duurzaam in gebruik. Kom langs om deze prachtige keramische tegels te bekijken.

Natuursteenlook

Natuursteen komt voor in vele kleuren en variaties. We bieden een uitgebreide collectie tegels in vele variaties en formaten Afwisselende dessins, kleuren en natuurlijke patronen voor wand en vloer. Maak iets moois van de ruimte en ga voor een tijdloze uitstraling.

Mooi én praktisch

Natuursteen is vaak een poreus gesteente en dus niet bestendig tegen vocht en vlekken. Een keramische tegel is ondoordringbaar waardoor de tegels ook heel geschikt zij om de gebruiken in de keuken en badkamer. Vocht en vuil krijgen geen kans. Ook moet natuursteen om de tijd worden gepolijst om haar oorspronkelijke glans te verkrijgen. Met keramiek is dit niet nodig, ze blijven altijd mooi!

Variaties uit de natuur

Natuursteen komt in in de natuur voor in vele variaties en kleuren. We bieden een ruim assortiment tegels waarbij marmer, graniet, kalksteen, leisteen of basalt perfect zijn nagebootst in keramiek. De tegels zijn geschikt voor vloerverwarming. Comfort en gemak en luxe.

Sfeer en inspiratie met natuursteenlook

Kom naar de showroom voor de fraaie collectie natuursteenlook tegels

In onze ruime showroom in Amersfoort kunt u een grote collectie keramische houtlook tegels bekijken. In diverse formaten, uitvoeringen en kleuren. En altijd voor de scherpste prijs, dus bij van den Hoek slaagt u altijd. We hebben ook andere hippe en moderne tegellooks in huis, zoals houtlookbetonlook en grote XXL tegels.
Onder een kleine greep uit onze houtlook tegelcollectie.

Natuursteenlook grijs 60×60

 

Natuursteenlook grijs 60×60

 

Natuursteenlook beige 60×60

 

Natuursteenlook beige 60×60

 

Natuursteenlook bruin 60×60

 

Natuursteenlook licht 60×60

 

Natuursteenlook grijs 60×60

 

Natuursteenlook  zwart 60×60

 

Natuursteenlook licht grijs 80×80

 

Natuursteenlook beige 75×75

 

Natuursteenlook witgrijs 75×75

 

Natuursteenlook antraciet 100×100

 

Natuursteenlook beige 100×100

 

Natuursteenlook beige 100×100

 

Bekijk onze natuursteenlook series

Alvast onze tegels bekijken?

Combineer tegels op wand en vloer

Met deze eenvoudige tool kunt u tegels bekijken en combineren in fraaie sfeerruimtes. Maak uw eigen ontwerp en bekijk inspirerende foto’s in vele woonstijlen.