Douglas & Jones tegels – Masters of home design

Douglas & Jones tegels is een uniek merk ontstaan vanuit een veelvoud aan samenwerkingen. Douglas & Jones is de verbindende factor binnen de vele landschappen van interieur. Focus op innovatie, met de belofte van topkwaliteit en liefde voor design. Met Douglas & Jones ontstaat een nieuwe wereld aan boeiende en hoogwaardig functionele oplossingen. Voor wanden en vloeren met karakter en de perfecte samenhang van meer dan mooi & uiterst praktisch. De Douglas & Jones collectie omvat tien prachtige series met alle voorkomende tegellooks: houtlook, betonlook, marmerlook, natuursteenlook en zelfs een bijzondere metaallook. Voor de wand zijn speelse tegels beschikbaar voor een decoratief accent. Mozaïeken, bricks en murettos, we hebben ze allemaal staan in moderne kleuren en uitvoeringen. Kom langs om deze topcollectie van Hollandse bodem te bekijken.

Douglas & Jones

10 series
5 looks
16 formaten

 

Looks

Marmer
Beton
Natuursteen
Hout
Metaal

Formaten 

5×20
30×30
30×60
40×80
60×60
80×80

Uitvoeringen 

wand en vloer
modulair
decors voor wand
XXL formaten

Kom langs voor de prachtige collectie Douglas & Jones tegels

In onze overzichtelijk showroom in Amersfoort kunt u alle series uit de Douglas & Jones collectie bekijken .Laat u verrassen door de moderne tegels van Hollandse bodem. Samengesteld met gevoel design en inrichting. U kunt de tegels bekijken in opstellingen, grote vloervlakken en panelen. En natuurlijk leuke combinaties maken die aansluiten bij uw woonwensen. De collectie omvat vele formaten, kleuren en looks. In onze showrrom kutn u ook allels vinden voor uw badkamer. Meubels, sanitair, kranen en accessoire, we hebben het allemaal in huis. En altijd voor de beste prijs, dus u slaagt altijd bij Hoek Badkamers in Amersfoort. U bent van harte welkom en we helpen u graag op weg met het maken van de beste keuze. Onder een overzicht van de Douglas & Jones series. 

Alvast onze tegels bekijken?

Combineer tegels op wand en vloer

Met deze eenvoudige tool kunt u tegels bekijken en combineren in fraaie sfeerruimtes. Maak uw eigen ontwerp en bekijk inspirerende foto’s in vele woonstijlen.