Douglas & Jones Woodland

Douglas & Jones Woodland is een keramische houtlook tegelserie voor de vloer en wand. De tegels hebben een echt plankformaat en zijn werkelijk niet van echt hout te onderscheiden. Elke tegel heeft zijn eigen unieke patronen en dat zorgt voor een natuurgetrouwe weergave zoals een houten parketvloer. DE vloer komt echt tot leven! Geniet van het gemak van keramiek en de natuurlijke charme van hout. Vocht, vuil en vlekken krijgen geen kans, dus zijn de tegels ook geschikt voor de badkamer en keuken. Er is keuze uit vijf verschillende houtsoorten, met elk zijn eigen kleur en texturen. De tegels zijn ook duurzaam in productie zonder houtkap. Kom ze bekijken in onze showroom.

Woodland

5 basiskleuren

1 formaat

houtlook

 

Kleuren

Arena

Ambar

Honey

Tabacco

Bark

Formaten

25×150

 

Kom naar de showroom voor warme houtlook tegels Douglas & Jones Woodland

In onze ruime showroom in Amersfoort kunt u een grote collectie keramische tegels bekijken voor vloer en wand. Tegels in vele formaten, uitvoeringen en kleuren. En altijd voor de scherpste prijs, dus bij van den Hoek slaagt u altijd. We hebben alle moderne tegellooks in huis zoals houtlookbetonlook, natuursteenlook en XXL tegels. Ook voor een complete badkamer bieden we een ruim assortiment met sanitair, meubilair en accessoires van de beste merken. Voor elke woonstijl en budget de mooiste tegels en badkamers bij van den Hoek. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie Woodland.

Woodland

Woodland
Arena
25×150

Woodland
Honey
80×80

Woodland
Ambar
25×150

Douglas & Jones Woodland

Woodland
Tabacco
25×150

Douglas & Jones Woodland

Woodland
Bark
25×150

Alvast onze tegels bekijken?

Combineer tegels op wand en vloer

Met deze eenvoudige tool kunt u tegels bekijken en combineren in fraaie sfeerruimtes. Maak uw eigen ontwerp en bekijk inspirerende foto’s in vele woonstijlen.