Betonlook tegels 

Betonlook tegels geven de ruimte een stoere en robuuste uitstraling. De subtiele patronen en kleurschakeringen van de tegels vormen de perfecte basis voor iedere inrichting en woonstijl. De rustige en neutrale kleuren kunnen prima gecombineerd worden met uw meubilair en woonaccessoires. Betonlook tegels zijn mooi op de vloer, maar zijn ook geschikt om een wand mee te beleden. We hebben een ruime collectie betonlook tegels voor u klaar staan in vele kleuren, uitvoeringen en formaten.  

Subtiele tinten  

De neutrale kleuren met subtiele tinten zorgen voor een unieke look in je woning. De tegels laten zich prima combineren met een bijpassende decoratieve tegel voor een tijdloos effect op de wand. 

Vloer én wand

Met keramische tegels maakt u de mooiste vloer in iedere ruimte, maar zorgen ook voor een bijzonder accent op de wand. Geef de vloer een rustige en robuuste look met een groot formaat tegel. Veel tegel en weinig voeg.

Donkere betonlook

Een elegante uitstraling op de wand of vloer? Kies dan voor een donkere betonlook tegel. We hebben ze klaar staan in onze showroom. Donkerbruin, antraciet en diverse zwarttinten met subtiele prints van beton. We helpen u graag op weg met leuke ideeën en legpatronen.

Sfeer en inspiratie met betonlook

Kom naar de showroom voor stijlvolle en robuuste betonlook tegels

In onze ruime showroom in Amersfoort kunt u een grote collectie keramische houtlook tegels bekijken. In diverse formaten, uitvoeringen en kleuren. En altijd voor de scherpste prijs, dus bij van den Hoek slaagt u altijd. We hebben ook andere hippe en moderne tegellooks in huis, zoals houtlooknatuursteenlook en grote XXL tegels.
Onder een kleine greep uit onze houtlook tegelcollectie.

Betonlook 60×60


Betonlook 60×60


Betonlook 60×60


Betonlook 60×120


Betonlook 60×120


Betonlook 80×80


Betonlook 80×80


Betonlook 80×80


Bekijk onze betonlook series

Alvast onze tegels bekijken?

Combineer tegels op wand en vloer

Met deze eenvoudige tool kunt u tegels bekijken en combineren in fraaie sfeerruimtes. Maak uw eigen ontwerp en bekijk inspirerende foto’s in vele woonstijlen.