Heritage Goldfinger

Een echte eye-catcher op de wand met een metaallook tegel van Heritage Goldfinger. De serie omvat drie 3 verschillende uitvoeringen: metal, bronze en gold. De wandtegels zijn voorzien met een speciaal metallic glazuur voor een decoratieve tegel die indruk maakt! Door het slanke formaat van de tegels kunnen  ze op meerdere manier worden toegepast; liggend, staand en in een verschillende legpatronen zoals een visgraat of dubbel L patroon.

Goldfinger

3 kleuren

1 formaat

 

Kleuren

Gold

Bronze

MetalFormaat

De serie Goldfinger is verkrijgbaar in 

6,5 x 26,6

Kom naar de showroom voor de bijzondere metaallook serie Heritage Goldfinger

In onze ruime showroom in Amersfoort kunt u een grote collectie keramische tegels bekijken voor vloer en wand. Tegels in vele formaten, uitvoeringen en kleuren. En altijd voor de scherpste prijs, dus bij van den Hoek slaagt u altijd. We hebben alle moderne tegellooks in huis, zoals houtlookbetonlook,  natuursteenlook en grote XXL tegelsOok voor een complete badkamer hebben we alles in huis. Sanitair, meubilair en accessoires van de beste merken. Voor elke woonstijl en budget de mooiste badkamer bij van den Hoek.

Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie Heritage Goldfinger.

Goldfinger 6,5 x 26,6 cm

heritage goldfinger

Goldfinger Gold
6,5×26,6

Goldfinger Bronze
6,5×26,6

heritage goldfinger

Goldfinger Metal
6,5×26,6

Alvast onze tegels bekijken?

Combineer tegels op wand en vloer

Met deze eenvoudige tool kunt u tegels bekijken en combineren in fraaie sfeerruimtes. Maak uw eigen ontwerp en bekijk inspirerende foto’s in vele woonstijlen.