Metaallook tegels 

 De keramische tegels tonen de oppervlakken van geoxideerd metaal. De subtiele kleurennuances en fijne texturen geven de ruimte een stoere en robuuste uitstraling. Geen tegel is hetzelfde en dat zorgt voor een gevarieerd geheel op de vloer of wand. De tegels zijn verkrijgbaar in diverse formaten, waaronder enkele XXL formaten in twee verschillende afwerkingen. De levendige kleuren krijgen extra karakter door het reflecteren van licht en het spelen met schaduw. Kom langs om deze bijzondere tegelserie te bekijken.

Subtiele tinten  

De neutrale kleuren met subtiele tinten zorgen voor een unieke look in je woning. De tegels laten zich prima combineren met een bijpassende decoratieve tegel voor een tijdloos effect op de wand. 

Vloer én wand

Met keramische tegels maakt u de mooiste vloer in iedere ruimte, maar zorgen ook voor een bijzonder accent op de wand. Geef de vloer een rustige en robuuste look met een groot formaat tegel. Veel tegel en weinig voeg.

Donkere betonlook

Een elegante uitstraling op de wand of vloer? Kies dan voor een donkere betonlook tegel. We hebben ze klaar staan in onze showroom. Donkerbruin, antraciet en diverse zwarttinten met subtiele prints van beton. We helpen u graag op weg met leuke ideeën en legpatronen.

Sfeer en inspiratie met metaallook

Kom naar de showroom voor stijlvolle en robuuste metaallook tegels

In onze ruime showroom in Amersfoort kunt u een grote collectie keramische houtlook tegels bekijken. In diverse formaten, uitvoeringen en kleuren. En altijd voor de scherpste prijs, dus bij van den Hoek slaagt u altijd. We hebben ook andere hippe en moderne tegellooks in huis, zoals houtlooknatuursteenlook en grote XXL tegels.
Onder een kleine greep uit onze houtlook tegelcollectie.

Metaallook 80×80

Douglas & Jones Metals

Metaallook 80×80

Metaallook 80×80

Metaallook 60×120

Douglas & Jones Metals

Metaallook 60×120

Metaallook 60×120

Bekijk metaallook serie van Douglas en Jones

Alvast onze tegels bekijken?

Combineer tegels op wand en vloer

Met deze eenvoudige tool kunt u tegels bekijken en combineren in fraaie sfeerruimtes. Maak uw eigen ontwerp en bekijk inspirerende foto’s in vele woonstijlen.