Hotbath Laddy kranen

Hotbath Laddy kranen is een moderne serie met ‘slanke’ kranen geschikt voor kleinere badkamers. Deze serie bestaat uit kranen voor de wastafel, douche en bad. Er is keuze uit kranen voor opbouw en inbouw. Het strakke design van de kranen uit deze serie vormen een echte aanwinst voor de badkamer. En de inbouw varianten zorgen voor meer ruimte op de wastafel. Net als de alle anderen kranen van Hotbath, bespaart u warm water. Verkrijgbaar in twee finishes: geborsteld nikkel en chroom. Kom langs en laat uw verassen door de kranen uit deze serie.

Laddy

wastafelkranen
douchkranen
badkranen
Flower Power Systeem
10 jaar garantie

Kleuren

Chroom
Nikkel

Uitvoeringen

Verchroomd
Geborsteld nikkel 

Alles voor uw badkamer

In onze showroom vindt u werkelijk alles voor een moderne en duurzame badkamer. 

Laddy kranen in vele uitvoeringen

Het kranen assortiment van Hotbath is zeer omvangrijk en boordevol variatie. Er is altijd wel een kraan die past bij uw smaak en de inrichting van uw badkamer. Kom ze bekijken in de showroom.

Kom naar de showroom voor de prachtige serie Hotbath Laddy kranen

Uw nieuwe badkamer wordt compleet met de juiste kraan. Wij hebben een ruim assortiment kranen in vele uitvoeringen voor douche, bad en wastafel. Het is niet altijd mogelijk een bepaalde wastafelkraan of douchekop te gebruiken, dus laat u goed informeren door onze medewerkers. U kunt bij ons rekenen op professioneel advies en een persoonlijke begeleiding. Bezoek onze showroom in Amersfoort en bekijk onze ruime collectie kranen en douchesets. Voor elke badkamer en budget de juiste kraan !

Laddy wastafelkranen

Wastafelmengkraan
Chroom
L003CR

Wastafelmengkraan
Geborsteld Nikkel
L003GN

Wastafelmengkraan
Chroom
L018CR

Wastafelmengkraan
Geborsteld Nikkel
L003GN

Laddy douchekranen

Inbouw thermostaat
Chroom
L012RCR

Inbouw thermostaat
Chroom
 L007RCR

Inbouw thermostaat
Chroom
 L010CR

Inbouw thermostaat
Chroom
 L009CR

Laddy badkranen

Badmengkraan
Chroom
B020CR

Badmengkraan
Geborsteld Nikkel
B020GN

Badmengkraan met Cascade
Chroom
B021CR

Badmengkraan met Cascade
Geborsteld Nikkel
B021GN

We hebben alles in huis voor een complete badkamer

Voor een complete badkamer komt u naar Hoek Badkamers. We bieden een ruim assortiment meubels en sanitair van de beste merken. We stellen een prachtige kamer samen welke volledig aansluit bij uw wensen en budget. Een badkamer die er prachtig uitziet en is voorzien van alle gemakken. Hoogwaardige badkamermeubels, kranen, douchewanden en sanitair voor duurzaam en zorgeloos gebruik. We maken een 3d visualisatie voor een realistische impressie van het eindresultaat. U kunt in onze showroom ook direct  combinaties maken met tegels voor de badkamer. Voor het installeren van de badkamer en het tegelwerk werken we samen met zeer ervaren vakspecialisten. Kom langs en we helpen u graag op weg. U bent van harte welkom in onze overzichtelijke showroom boordevol inspiratie.