Douchewanden

Op zoek naar de perfecte douchewand of douchecabine voor uw badkamer? We hebben prachtige opstelling voor u klaar staan in onze showroom. Modern, luxe of basic, we hebben ze in huis. Douchewanden en douchecabines van kwaliteitsmerken met actuele trends en de nieuwste collecties. Voor elke woonstijl en budget hebben we douchewanden in huis.

Laatste trends en design

Bij ons treft u altijd douchewanden van hoge kwaliteit.  En natuurlijk de nieuwste trends van gerenommeerde merken. Een glazen douchewand is tenslotte niet meer weg te denken uit de moderne badkamer en u wilt daar lang van kunnen genieten zonder zorgen. Heeft u een kleine badkamer? Glazen douchewanden zorgen voor transparantie waardoor de ruimte groter lijkt. Door onze kennis en jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van professioneel advies op maat. Wij werken met installateurs die de douchecabine voor u kunnen installeren.

Inloopdouche met glazen wand

Wij hebben een zeer ruim assortiment douchewanden en douchecabines van gerenommeerde. Van losse glazen wanden voor een inloopdouche tot draaideuren voor een douchecabine, we hebben ze allemaal staan. De cabine bestaat uit glazen wanden, deuren en een geïntegreerde douchebak. In onze showroom zijn verschillende modellen te zien, zoals met draai-, hang-, vouw- en schuifdeuren. Er is keuze uit verschillende soorten glas zoals mat, helder of getint glas. Voor de douche kunt u kiezen uit een ruime collectie kranen en douchesets.

Kom langs voor de beste merken en een helder advies

Met een douchewand geniet u elke dag weer van een ontspannen douche. Douchewanden en cabines zijn gemaakt van sterk veiligheidsglas en zijn slag- en stootbestendig is. Wij verkopen gerenommeerde merken als Geesa, Sealskin en Sunshower, Bent u benieuwd hoe uw badkamer met  door u gekozen inrichting eruit gaat zien? Bij aanschaf van een badkamer ontvangt u een 3D tekening.

Kom langs in onze overzichtelijke showroom en we helpen u graag op weg met het samenstellen van uw droombadkamer.