Hotbath Gal kranen

Hotbath Gal kranen is een complete serie wastafelkranen, douchekranen en badkranen. Er zijn ook bijpassende accessoires in dezelfde finishes als de kranen verkrijgbaar. Er is keuze uit vijf stijlvolle finishes.  De kranen zijn verkrijgbaar in chroom, mat zwart, geborsteld messing PVD en de twee nieuwe finishes: geborsteld gunmetal PVD en geborsteld nikkel PVD. De speciale toplaag bij de PVD varianten zorgt voor een langdurige bescherming. Kwaliteit en techniek komen samen in deze prachtige serie kranen. Unieke systemen die ook zorgen op de besparing van warm water. Op alle kranen geldt een garantie van 10 jaar. Kom naar onze showroom om deze moderne serie kranen te bekijken.

Gal

wastafelkranen
douchkranen
badkranen
RVS
5 finishes 
Flower Power Systeem
10 jaar garantie

Kleuren

Zwart
Messing
Chroom
Gunmetal

Uitvoeringen

Verchroomd
Messing geborsteld
Kopper geborsteld
Nikkel geborsteld
Mat zwart 

Alles voor uw badkamer

In onze showroom vindt u werkelijk alles voor een moderne en duurzame badkamer. 

Gal kranen in vele uitvoeringen

Het kranen assortiment van Hotbath is zeer omvangrijk en boordevol variatie. Er is altijd wel een kraan die past bij uw smaak en de inrichting van uw badkamer. Kom ze bekijken in de showroom.

Kom naar de showroom voor de prachtige serie Hotbath Gal kranen

Uw nieuwe badkamer wordt compleet met de juiste kraan. Wij hebben een ruim assortiment kranen in vele uitvoeringen voor douche, bad en wastafel. Het is niet altijd mogelijk een bepaalde wastafelkraan of douchekop te gebruiken, dus laat u goed informeren door onze medewerkers. U kunt bij ons rekenen op professioneel advies en een persoonlijke begeleiding. Bezoek onze showroom in Amersfoort en bekijk onze ruime collectie kranen en douchesets. Voor elke badkamer en budget de juiste kraan !

Gal wastafelkranen

Wastafelkraan
GL001CR

 Wastafelkraan 
GL001GNP

 Wastafelkraan 
GL001BL

 Wastafelkraan 
GL001BGP

 Wastafelkraan 
GL001BBP

Gal douchekranen

Douche-thermostaat 
GL008GR

Douche-thermostaat 
GL008GNP

Douche-thermostaat 
GL008BL

Douche-thermostaat 
GL008BGP

Douche-thermostaat 
GL008BBP

Gal badkranen

Badmengkraan
GL7072CR

Badmengkraan
GL7072GNP

Badmengkraan
GL7072BL

Badmengkraan
GL7072BGP

Badmengkraan
GL7072BBP

We hebben alles in huis voor een complete badkamer

Voor een complete badkamer komt u naar Hoek Badkamers. We bieden een ruim assortiment meubels en sanitair van de beste merken. We stellen een prachtige kamer samen welke volledig aansluit bij uw wensen en budget. Een badkamer die er prachtig uitziet en is voorzien van alle gemakken. Hoogwaardige badkamermeubels, kranen, douchewanden en sanitair voor duurzaam en zorgeloos gebruik. We maken een 3d visualisatie voor een realistische impressie van het eindresultaat. U kunt in onze showroom ook direct  combinaties maken met tegels voor de badkamer. Voor het installeren van de badkamer en het tegelwerk werken we samen met zeer ervaren vakspecialisten. Kom langs en we helpen u graag op weg. U bent van harte welkom in onze overzichtelijke showroom boordevol inspiratie.