Home > Hotbath kranen

Hotbath kranen

Wij leveren alle kranen voor wastafel, douche en ligbad van het Italiaanse merk Hotbath kranen. Voor keukens en andere ruimtes waar kranen aanwezig zijn er speciale series leverbaar. Hotbath heeft een aantal unieke systemen ontwikkeld die er voor zorgen dat de producten duurzamer, energiebesparend en goedkoper zijn in dagelijks gebruik. De systemen zijn gemaakt om snel te monteren.

Hoogwaardig binnenwerk

Hotbath kranen zijn voorzien van hoogwaardig binnenwerk en innovatieve draaisystemen. Deze gepatenteerde producten worden gemaakt door Flüh. Binnenwerken, cartridges en omstellingen bestaan uit een volledig messing cartridge met keramische schijven vervaardigd uit aluminiumoxide. Deze combinatie zorgt voor een opvallend perfecte soepelheid voor zowel het sluiten, regelen en omstellen van de waterstroom.

Duurzaam in gebruik

Hotbath heeft diverse technieken ontwikkeld om te besparen op het waterverbruik, zonder dat het comfort afneemt. Bewezen systemen als SPS, Eco Air en het Flower Power systeem zorgen voor duidelijk minder verbruik.

  • Geen verspilling van warm water
  • Geen verspilling door verwarming van het leidingwerk
  • Geen verspilling van geld
  • Geen verspilling van energie

Veel gekozen Hotbath kranen – serie Laddy

Een veel gekozen serie uit het ruime aanbod van Hotbath is de serie Laddy. Elegante en stijlvolle kranen voor wastafel, douche en bad. Alle kranen zijn verkrijgbaar in 2 kleuren: verchroomd of geborsteld nikkel. Wilt u een andere kleur die past bij uw interieur? We leveren vele kleuren en designs passend bij uw interieur.

Wastafel kranen

Inbouwthermostaten voor douche

Thermostatische badmengkranen

Kom naar onze showroom voor de mooiste kranen

In onze showroom in Amersfoort hebben wij een mooie collectie geselecteerde kranen van diverse merken voor al uw toepassingen. Wij kunnen ieder type kraan leveren van Hotbath en andere merken. Wil u alvast bekijken welke collecties wij kunnen leveren, bekijk hier de catalogus. We adviseren u graag over de juiste kraan. U heeft al een complete Hotbath set vanaf € 575,-