Kranen voor uw badkamer en keuken

Een kraan voor de wastafel, de douche of het bad: het is een ware zoektocht om de perfecte kraan te vinden die past bij de stijl van uw badkamer. Bij ons vindt u een ruim assortiment kranen voor de wastafel of douche.

Wastafel en douchekranen

Na het kiezen van het sanitair, de douchecabine en de badkamermeubels moet u ook nadenken over de kranen en douchekoppen in uw badkamer. Douchekoppen zijn sinds de komst van de regendouche steeds belangrijker en stijlvoller geworden. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor opbouw- of inbouwkranen. De variëteit is groot: gaat u voor een klassieke, moderne, retro, luxe of hightech wastafelkraan? Wij hebben kranen in chroom, maar ook kranen met een kleur in wozel een matte als glanzende uitvoering. We helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze. We leveren diverse merken voor ieder budget, zoals Hotbath mengkranen en douchesystemen.

Merk

Hotbath
* Archie
* Cobber
* Gal
* Laddy

Kleuren

Koper
Chroom
Messing
Gunmetal en veel meer…

Uitvoeringen

veel kleuren
diverse afwerkingen
gepolijst
geborsteld
RVS
mat
PVD coating

Alles voor uw badkamer

In onze showroom vindt u werkelijk alles voor een moderne en duurzame badkamer.

Mengkraan en thermostaat kraan

Wij kunnen u helpen met uw keuze voor een mengkraan of thermostaatkraan. Wilt u een wastafelkraan met een lange of korte uitloop en een losstaande badkraan bij uw moderne bad? U heeft de keuze uit kranen en douchekoppen van verschillende kwaliteitsmerken als Grohe, Hans Grohe en Duravit. Het voordeel van onze kwaliteitskranen is dat ze voorzien zijn van de modernste keramische afdichtingen zodat de watertemperatuur niet geleidelijk verandert en de waterstraal niet in kracht afneemt.

Kranen en hoofddouches bij van den Hoek

Uw nieuwe badkamer wordt compleet met de juiste kraan en douchekop. Wij hebben een ruime assortiment kranen in veel uitvoeringen voor douche en wastafel. Niet in elke situatie is een bepaalde wastafelkraan of douchekop  toe te passen, dus laat u goed informeren door onze medewerkers. Bij ons kunt u rekenen op professioneel advies en persoonlijke begeleiding. We helpen u graag verder.

Bezoek onze showroom in Amersfoort en bekijk onze ruime collectie kranen en douchekopen. U vind vast wat u zoekt!