Geberit AquaClean Alba douchewc

Een nieuwe innovatie voor de badkamer! Geberit AquaClean Alba douchewc is een toiletpot met een ingebouwde douchereiniger voor het onderlichaam. Reinigen met water op het toilet is schoon, efficiënt. Het is eigenlijk een combinatie van een toilet en bidet ineen, maar dan veel slimmer. Met deze douchewc van Geberit haalt u comfort en hygiëne in huis. Reinigen met water is de meest natuurlijke vorm van schoonmaken: in de keuken, onder de douche en nu ook op het toilet. De nieuwe douchewc van Geberit – AquaClean Alba – is een aantrekkelijke, stijlvolle wc met een douchefunctie, die zorgt voor perfecte persoonlijke hygiëne na het toiletgebruik. AquaClean Alba is het ideale instapmodel douchewc, het biedt de belangrijkste functies van een douchewc voor een kleine meerprijs ten opzichte van een standaard toiletpot.

AquaClean Alba

Zonder spoelrand
Whirl Spray douchereiniging
Turbo Flush spoeltechniek
Afstandsbediening

Geberit app

Bediening via app
Gebruikersprofiel instelbaar
Douchewater temperatuur instelbaar

Kleur

wit
wandmodel
inbouw
bedieningspaneel

Geberit douchewc

We hebben de Alba voor u klaar staan. We kunnen ook de luxere modellen Mera, Sela en Tuma leveren.

WhirlSpray douchetechnologie
De nieuwe AquaClean Alba bevat de revolutionaire en gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie. De unieke revitaliserende en zachte douchestraal reinigt optimaal en tegelijkertijd zacht. Water op lichaamstemperatuur is gegarandeerd. Met automatisch ontkalkingsprogramma 

TurboFlush spoeltechniek
De effectieve TurboFlush spoeltechnologie in het wandcloset zonder spoelrand zorgt voor een bijzonder stille en grondige spoeling. Het spoelrandloze toilet heeft bovendien geen verborgen plekken: schoonmaken is daardoor veel gemakkelijker en uw wc is moeiteloos weer stralend schoon.

Alba douchewc

Kom naar de showroom voor de Geberit AquaClean Alba douchewc

In onze ruime showroom in Amersfoort kunt u een grote collectie toiletpotten bekijken van diverse merken. Van een standaard toiletpot tot zeer innovatieve potten met ingebouwd douchefunctie, geurafzuiging, verlichting en nog veel meer technische hoogstandjes. Maar ook toiletpotten in een modern  kleur in vele uitvoeringen voor de inbouw en plaatsing op de vloer. Naast toiletpotten bieden we werkelijk alles voor uw toiletruimte en de badkamer. Kom langs en we helpen u graag verder met sanitair, kranen, meubilair en accessoires van de beste merken. Voor elke woonstijl en budget hebben we een passende oplossing in huis.