Ligbaden

Als u op zoek bent naar een nieuw bad, kom dan langs bij ons. Wij hebben een ruime keuze ligbaden van gerenommeerde merken. Of u nou een voorkeur heeft voor een klassiek inbouw bad of een modern losstaand bad: wij hebben het bad wat bij uw ruimte past.

Merken

Xenz
Hoek Home Collection
ADW Best
Luca Sanitair

Kleuren

Koper
Chroom
Messing
Gunmetal en veel meer…

Uitvoeringen

inbouw
vrijstaand
hoek
opbouw
rond

Alles voor uw badkamer

In onze showroom vindt u werkelijk alles voor een moderne en duurzame badkamer.

In diverse stijlen

Op zoek naar een bad dat past bij de inrichting van uw badkamer? Modern of klassiek, we hebben een ruime assortiment met kwaliteit ligbaden welke aansluit op uw wensen en woonstijl. Ook als u uw badkamer helemaal wilt gaan vernieuwen dan is van den Hoek de juiste keuze. Bij ons bent u verzekerd van persoonlijke begeleiding en advies. Ons assortiment ligbaden bestaat uit losse baden, inbouwbaden en opbouwbaden die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en modellen. Kiest u voor een bad met een rechthoekige vorm of kiest u toch liever voor klassieke ronde lijnen?

Ruime collectie

Bij ons vindt u enorme diversiteit aan kwaliteitsmerk ligbaden, vrijstaande baden, hoekbaden of bubbelbaden. Door onze persoonlijke begeleiding en advies maakt u altijd de juiste keuze. En omdat wij samenwerken met de beste aannemers, wordt uw nieuwe bad of badkamer snel en probleemloos geïnstalleerd. Wij verkopen ligbaden van topmerken. Natuurlijk komen we graag bij u langs om de nieuwe badkamer in te meten. Laat uw droombadkamer werkelijkheid worden!

Kom naar onze showroom in Amersfoort en bekijk al onze baden en alles wat u nodig heeft voor een mooie badkamer.