Ligbaden

Als u op zoek bent naar een nieuw bad, kom dan langs bij ons. Wij hebben een ruime keuze ligbaden van gerenommeerde merken. Of u nou een voorkeur heeft voor een klassiek inbouw bad of een modern losstaand bad: wij hebben het bad wat bij uw ruimte past.

In diverse stijlen

Op zoek naar een bad dat past bij de inrichting van uw badkamer? Modern of klassiek, we hebben een ruime assortiment met kwaliteit ligbaden welke aansluit op uw wensen en woonstijl. Ook als u uw badkamer helemaal wilt gaan vernieuwen dan is van den Hoek de juiste keuze. Bij ons bent u verzekerd van persoonlijke begeleiding en advies. Ons assortiment ligbaden bestaat uit losse baden, inbouwbaden en opbouwbaden die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en modellen. Kiest u voor een bad met een rechthoekige vorm of kiest u toch liever voor klassieke ronde lijnen?

De juiste tegels bij uw ligbad

Als u een nieuw bad heeft gekozen, dan wilt u natuurlijk dat de wand- en vloertegels er goed bij passen. In onze online tegelcollectie kunt u alvast kijken welke tegels u het meest aanspreken. Als u de code van de door u gekozen tegel meeneemt naar de showroom, dan kunnen we u op grote schermen een visualisatie laten zien van de door u gekozen tegels. Daarnaast helpen onze medewerkers u graag met het ontwerpen van een 3D-tekening van uw nieuwe badkamer met ligbad.

Ruime collectie

Bij ons vindt u enorme diversiteit aan kwaliteitsmerk ligbaden, vrijstaande baden, hoekbaden of bubbelbaden. Door onze persoonlijke begeleiding en advies maakt u altijd de juiste keuze. En omdat wij samenwerken met de beste aannemers, wordt uw nieuwe bad of badkamer snel en probleemloos geïnstalleerd. Wij verkopen ligbaden van topmerken. Natuurlijk komen we graag bij u langs om de nieuwe badkamer in te meten. Laat uw droombadkamer werkelijkheid worden!

Kom naar onze showroom in Amersfoort en bekijk al onze baden en alles wat u nodig heeft voor een mooie badkamer.