badkamers

Home > Badkamers

Badkamers

Er komt veel kijken bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer. Van het combineren van wand en vloertegels, tot de keuze van het juiste sanitair en kranen: er moeten keuzes worden gemaakt. Wij helpen u graag verder met het samenstellen van uw nieuwe badkamer.

Badkamer ontwerpen

Bij het ontwerpen van een badkamer moet u rekening houden met het formaat van de ruimte, de plaats van ramen en deuren, hoe de badkamer verwarmt moet worden en natuurlijk met uw smaak. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen van badkamers. Wij weten precies wat handig is in kleine badkamers en hoe u deze ruimte toch zo groot mogelijk kunt laten lijken. Door het maken van een 3D tekening kunnen we uw nieuwe badkamer visualiseren. Als u een badkamer bij ons aanschaft, krijgt u de 3D tekening kosteloos mee naar huis. Het is ook mogelijk om in onze showroom een visualisatie te zien van de door u uitgekozen tegels uit onze tegelcollectie. Op een groot beeldscherm kunt u zelf wand-en vloertegels met elkaar combineren voor het juiste resultaat.

Alles voor de badkamer

Alles wat u nodig heeft voor uw nieuwe badkamer vind u bij ons. Wij verkopen tegels, sanitair, badkamermeubels, kranen en douchekoppen, douchewanden en -cabines, spiegels, verlichting en natuurlijk ook accessoires voor in de badkamer. Wij bieden een verscheidenheid aan kwalitatieve merken en vele verschillende stijlen. U slaagt altijd!

Van materialen tot installatie van badkamers

Het is mogelijk om alleen uw materialen voor de nieuwe badkamer bij ons aan te schaffen. U kunt dan zelf zorgdragen voor de verwerking hiervan. Heeft u zelf geen aannemer? Dan helpen wij u op weg voor het plaatsen van de tegels en de complete installatie van het sanitair en meubilair. Wij werken hiervoor nauw samen met enkele erkende bedrijven uit de omgeving. Daarnaast geven wij u graag tips en adviezen over het onderhoud van uw nieuwe badkamer.

Kom naar onze showroom waar u vele badkamer opstellingen vindt ter inspiratie.