Xenz

Als sinds 1976 ontwikkelt Xenz voor iedere badkamer of doucheruimte passende oplossing, die zich met name kenmerken door functionaliteit en uitstraling. De Xenz producten zijn alleen verkrijgbaar bij premium dealers, waar wij er één van zijn.

Het assortiment

Het assortiment van Xenz bestaat uit uiteenlopende producten, zoals bijvoorbeeld baden, kranen, douchewanden, douchecabines, whirlpools, douchevloeren en -bakken en verschillende wellness-producten. Een zeer ruime productkeuze van zeer hoge kwaliteit met ook nog eens verschillende uitvoeringen en kleuren. Uiteraard hebben wij niet al deze producten in onze showroom staan, maar wij kunnen wel alle producten voor u bestellen en snel leveren.

Xenz baden

Of het nu gaat om inbouw, Solid Surface of vrijstaand, dit mooie Nederlandse merk heeft voor iedere badkamer een oplossing. Twijfelt u of een bad wel binnen de ruimte past die u beschikbaar heeft? Vraag ons gerust om advies, want er is vaak al snel een oplossing. De baden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, stijlen en kleuren. Ook zijn er verschillende luxe accessoires bij te leveren, zoals bijvoorbeeld stijlvolle badkussens. In onze showroom hebben wij diverse modellen staan en kunnen ieder model bad direct voor u bestellen

 

Douches en douchecabines

Ook is er een ruim aanbod wat betreft douches. Wij kunnen een ruim aanbod aan douchewanden en -cabines leveren die precies binnen de beschikbare ruimte passen. Bijna niets is onmogelijk, want alles wordt bij u thuis op- en ingemeten. Zo bieden wij u een pasklare oplossing en een product met een zeer hoge kwaliteit. Daarbij is ook de keuze uit materialen en stijlen zeer uiteenlopend.

   

Xenz iets voor u?

Uiteraard biedt de collectie nog veel meer producten waarmee u uw natte ruimte uitstraling en klasse kunt geven. Bent u net zo enthousiast over dit mooie merk van eigen bodem als wij? Kom dan gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt een indruk krijgen van de baden en douches in onze showroom en wij voorzien u graag van een passend advies.