Hotbath

Hotbath is een Nederlands kwaliteitsmerk dat zich kenmerkt door vakmanschap en een verfijnde stijl. Om kwaliteitsredenen vindt de productie van het bedrijf volledig in Italië plaats. Of u nu een complete badkamer in wilt richten of op zoek bent naar een vrijstaande kraan, alles is mogelijk. Neem gerust een kijkje in onze showroom voor voorbeelden uit de collectie. Wilt u een andere stijl of uitvoering? Geen probleem. Wij kunnen alle producten en uitvoeringen voor u bestellen en snel leveren.

Baden en douches

Alle producten van Hotbath kunnen op maat ingebouwd worden. Of het nu gaat om het inrichten van een volledige badkamer, het inbouwen van een bad of installeren van een douchecabine … alles is mogelijk. U maakt een keuze voor een bad of douche en deze wordt nauwkeurig ingemeten bij u thuis. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en kan alles bij levering gemakkelijk ingebouwd worden. Bent u tevreden over uw huidige bad- of doucheopstelling, maar wilt u uw badkamer uitbreiden met een nieuwe wastafel of exclusieve kranen? Ook dat kan uitstekend met dit merk van eigen bodem.

Verfijnde technieken

Hotbath kenmerkt zich niet alleen door de uitstraling van klasse van de producten. Ook de achterliggende technieken zijn zeer opmerkelijk te noemen. Het merk heeft een aantal innovatieve systemen ontwikkeld die duurzaam en daarnaast ook energie- en kostenbesparend zijn. Voorbeelden hiervan zijn het waterbesparende Shower Power System en het energiebesparende systeem genaamd Flower Power.

Hotbath: een exclusief product bij Hoek Badkamers

Hotbath stelt hoge kwaliteitseisen aan haar producten, maar ook aan de leveranciers van de collectie. De producten zijn dan ook uitsluitend verkrijgbaar via sanitairspeciaalzaken in Nederland en België. Van den Hoek is hier één van en wij helpen u dan ook graag bij uw keuze voor de juiste producten en uitstraling. Voor iedere ruimte kunnen wij een passende oplossing bieden.