Damixa

“When design makes sense”, dat is het motto van het Deense merk Damixa. En dat komt Damixa ook na. Bij iedere kraan, douche-set of bij ieder douchesysteem geldt dan ook dat er niet alleen aandacht is voor de vorm en uitstraling. Ook de functionaliteit en het gebruiksgemak staan bij dit merk voorop. De kranen en douchesets van dit mooie Deense merk geven iedere keuken, badkamer en douche net even dat beetje extra.

Damixa kranen keuken

Wij hebben een uitgebreide collectie designkranen voor in de keuken in ons assortiment. De kwaliteit van deze kranen blijkt wel uit de vele prijzen die Damixa heeft gewonnen met haar kranen, zoals bijvoorbeeld de Interior Innovation Award, de IF Product Design Award en de Reddot Award. De kranen zijn ontwikkeld met behulp van toekomststudies en in nauw contact met verschillende gebruikersgroepen. Het resultaat: waterbesparende kranen die vorm en functie tot in de perfectie combineren. De keukenkranen van Damixa zijn verkrijgbaar in verschillende designs en zijn vervaardigd van materialen als chroom, staal en messing.

Kranen voor uw badkamer en douche

Ook voor de badkamer en de douche heeft Damixa verschillende stijlvolle oplossingen zoals wastafelmengkranen, thermostaatkranen, douchesets, badsets, hoofd- en handdouches en meer. Ook hierbij gaan design en functionaliteit weer hand in hand. Alle kranen en douches zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals chroom, gepolijst messing en staal. De Damixa kranen en douches kenmerken zich daarnaast door hun milieuvriendelijk- en zuinigheid en zijn (afhankelijk van het model) in te stellen in verschillende standen.

Verkrijgbaar bij Hoek Badkamers

De oplossingen voor keuken, badkamer en douche van Damixa zijn zeer exclusief en uitsluitend verkrijgbaar via sanitairspeciaalzaken in Nederland en België. Van den Hoek is hier één van en wij helpen u dan ook graag bij uw keuze voor de juiste producten en uitstraling. Voor iedere ruimte in uw woning kunnen wij u een passende oplossing bieden.