HSK

HSK biedt pasklare en luxueuze oplossingen voor iedere badkamer en is al jaren een gerommeerd merk. De oorsprong van dit merk ligt in het Duitse Sauerland. Het merk staat bekend om een slimme combinatie van design, kwaliteit en functionaliteit met betrekking tot douchecabines, badwanden, douche-installaties, douchebakken, spiegelkasten, designradiatoren en veel meer.

HSK: prijs en kwaliteit

Eén van de kenmerken waaraan HSK zijn bekendheid heeft te danken is de prima verhouding tussen de kwaliteit en prijs. Daarnaast zijn de producten van het merk gemakkelijk in te passen in iedere badkamer, naadloos aansluitend op de architectuur binnen de ruimte en de woning. Bent u op zoek naar een maatwerkoplossing, dan bent u bij ons aan het juiste adres en tonen wij u graag de mogelijkheden die HSK te bieden heeft. HSK hanteert snelle levertijden en biedt een hoge mate van flexibiliteit en kwaliteit door de eigen glasverwerking. Op die manier kan alles in uw badkamer, zelfs een glazen deur of wand, precies op maat gemaakt worden.

Pasklare oplossingen

Met HSK kunt u in uw badkamer alle kanten uit en kunt u ook gemakkelijk uw badkamer restylen. Heeft u nu een bad en wilt u graag een douche in laten bouwen? Dan zal er waarschijnlijk ook één en ander aan de wanden in de ruimte moeten worden gedaan. Met de RenoDeco wandbekleding is dit geen enkel probleem en worden wanden voegvrij hersteld of aangepast. Alle wandpanelen zijn waterafstotend en gemakkelijk schoon te houden en bieden een ideale oplossing voor iedere natte ruimte. U heeft daarbij een keuze uit vele neutrale kleuren, maar ook bijvoorbeekd voor een leuk design. HSK heeft voor iedere badkamer en iedere smaak een passende oplossing.

Verkrijgbaar bij Hoek Badkamers

De oplossingen voor badkamer en douche zijn verkrijgbaar via de betere sanitairspeciaalzaken in Nederland en België. Van den Hoek is een gerespecteerde partner van HSK en wij helpen u dan ook graag bij uw keuze voor de juiste producten en uitstraling. Voor iedere ruimte in uw woning kunnen wij u een passende oplossing bieden.