Vives Monaco-R

Vives Monaco-R  terrazzo tegels combineren een vintage uitstraling met een trendy look door de grove steenfragmenten in de toplaag van de tegelontwerp. Geschikt voor elke ruimte in huis, biedt de tegel een veelzijdige en stijlvolle oplossing op de vloer en wand. Dankzij de gerectificeerde randen, die zorgen voor strak gezaagde zijkanten, creëert de tegel een verfijnd en naadloos eindresultaat. De serie is opgebouwd uit vijf tijdloze kleuren in een robuust XXL formaat van 80×80 cm. Terrazzo tegels zijn uitermate geschikt om te combineren met andere tegellooks en gekleurde wandtegels. Kom naar de showroom en we helpen u op weg met mooie combinatie die naadloos aansluiten bij uw smaak en inrichting.

Monaco-R

5 kleuren
1 formaat
terrazzolook

Kleuren

Beige
Gris
Rojizo
Verde
Negro

Formaat

80×80

Terrazzolook

Meer terrazzolook tegels bekijken? We hebben nog meer series met de keramische terrazzo tegels in onze showroom.

Kom naar de showroom voor de authentieke terrazzolook Vives Monaco-R

In onze ruime showroom in Amersfoort kunt u een grote collectie keramische tegels bekijken voor vloer en wand. Tegels in vele formaten, uitvoeringen en kleuren. En altijd voor de scherpste prijs, dus bij van den Hoek slaagt u altijd. We hebben naast terrazzo tegels nog meer moderne tegellooks in huis, zoals houtlookbetonlook, natuursteenlook en XXL tegels. Ook voor een complete badkamer bieden we een ruim aanbod met sanitair, meubilair en accessoires van de beste merken. Voor elke woonstijl en budget de mooiste tegels en badkamers bij van den Hoek. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie Vives Monaco-R.

Monaco-R

Monaco-R Beige
80×80 

Monaco-R Gris
80×80 

Monaco-R Rojizo
80×80 

Monaco-R Verde
80×80 

Monaco-R Negro
80×80 

Alvast onze tegels bekijken?

Combineer tegels op wand en vloer

Met deze eenvoudige tool kunt u tegels bekijken en combineren in fraaie sfeerruimtes. Maak uw eigen ontwerp en bekijk inspirerende foto’s in vele woonstijlen.