Quintessenza Confetti

De Quintessenza Confetti tegelserie is een levendige en speelse collectie die elke ruimte een dynamische en vooral decoratieve uitstraling geeft, alsof er overal confetti is uitgestrooid. Deze serie neemt u mee naar de charmante, smalle straatjes van Venetië. De vierkante tegeltjes zijn verkrijgbaar in één formaat in acht verschillende kleurencombinaties. Zowel de lichte als de donkere tegels, met hun levendige variaties, zorgen voor een uniek en intrigerend effect in elke kamer. Terrazzo tegels zijn uitermate geschikt om te combineren met andere tegellooks en gekleurde wandtegels. Kom naar de showroom en we helpen u op graag verder met mooie combinatie die naadloos aansluiten bij uw smaak en inrichting.

Confetti

8 kleuren
1 formaat
mat
vloer en wand tegels
terrazzolook

 

Kleuren

Bianco Beige, Bianco Cotto,
Bianco Griggio, Bianco Multicolor,
Bianco Petrolio, Nero Grigio
Nero Multicolor, Nero Petrolio

Formaat

18,6×18,6

Quintessenza Genesi

Kom naar de showroom voor de kleurrijke serie wandtegels Genesi van het Italiaanse merk Quintessenza.

Kom naar de showroom voor de kleurrijke serie wand en vloertegels Quintessenza Confetti

In onze ruime showroom in Amersfoort kunt u een grote collectie keramische tegels bekijken voor vloer en wand. Tegels in vele formaten, uitvoeringen en kleuren. En altijd voor de scherpste prijs, dus bij van den Hoek slaagt u altijd. We hebben alle moderne tegellooks in huis, zoals houtlookbetonlook,  natuursteenlook en grote XXL tegels. Ook voor een complete badkamer hebben we alles in huis. Sanitair, meubilair en accessoires van de beste merken. Voor elke woonstijl en budget de mooiste badkamer bij van den Hoek. Onder treft u een overzicht van de tegels uit de serie Quintessenza Confetti.

Bianco - Nero

Confetti Bianco Beige
18,6×18,6

Confetti Bianco Cotto
18,6×18,6

Confetti Bianco Grigio
18,6×18,6

Confetti Bianco Multicolor
18,6×18,6

Confetti Bianco Petrolio
18,6×18,6

Confetti Bianco Nero Grigio
18,6×18,6

Confetti Bianco Nero Multicolor
18,6×18,6

Confetti Bianco Nero Petrolio
18,6×18,6

Alvast onze tegels bekijken?

Combineer tegels op wand en vloer

Met deze eenvoudige tool kunt u tegels bekijken en combineren in fraaie sfeerruimtes. Maak uw eigen ontwerp en bekijk inspirerende foto’s in vele woonstijlen.