Tegels

Home > Wastafel- en douchekranen

Wastafel- en douchekranen

Een kraan voor de wastafel, de douche of het bad: het is een ware zoektocht om de perfecte kraan te vinden die past bij de stijl van uw badkamer. Bij ons vindt u een ruim assortiment kranen voor de wastafel of douche.  

Wastafel & douchekranen

Na het kiezen van het sanitair, de douchecabine en de badkamermeubels moet u ook nadenken over de kranen en douchekoppen in uw badkamer. Douchekoppen zijn sinds de komst van de regendouche steeds belangrijker en stijlvoller geworden. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor opbouw- of inbouwkranen. De variëteit is groot: gaat u voor een klassieke, moderne, retro, luxe of hightech wastafelkraan? Wij hebben kranen in chroom, maar ook kranen met een kleurtje. Ziet u door de bomen het bos niet meer, dan helpen onze medewerkers u graag met het maken van de juiste keuze. We leveren diverse merken voor ieder budget. Bekijk bijvoorbeeld onze Hotbath kranen en douchesystemen.

Mengkraan of thermostaatkraan?

Wij kunnen u helpen met uw keuze voor een mengkraan of thermostaatkraan. Wilt u een wastafelkraan met een lange of korte uitloop en een losstaande badkraan bij uw moderne bad? U heeft de keuze uit kranen en douchekoppen van verschillende kwaliteitsmerken als Grohe, Hansgrohe en Duravit. Het voordeel van onze kwaliteitskranen is dat ze voorzien zijn van de modernste keramische afdichtingen zodat de watertemperatuur niet geleidelijk verandert en de waterstraal niet in kracht afneemt.

Kranen en douchekoppen bij Van den Hoek in Amersfoort

Uw nieuwe badkamer wordt compleet met de juiste kraan en douchekop. Wij hebben een ruim assortiment kranen voor douches en wastafels. Niet in elke situatie is een bepaalde wastafelkraan of douchekop toe te passen, dus laat u goed informeren door onze medewerkers. Bij ons kunt u rekenen op professioneel advies en persoonlijke begeleiding waardoor u geen spijt zal hebben van uw keuze. u zeker weet dat u een goede aankoop heeft

Bezoek onze showroom in Amersfoort en kies uit een onze zeer uiteenlopende collectie op het gebied van kranen en douchekoppen. U vindt vast wat u zoekt!