Home > Thebalux badkamermeubelen

Thebalux badkamermeubelen

U kunt bij ons terecht voor Thebalux badkamermeubelen. Wij leveren alle meubels van dit Nederlandse kwaliteitsmerk door heel het land. De collectie is zeer veelzijdig en voor iedere stijl is er voldoende keuze.Wij hebben enkele opstellingen in onze showroom staan die u kunt bekijken. U kunt de meubels geheel op u maat samenstellen, met vele keuzemogelijkheden in  breedte en diepte van het meubel. Naast de meubelen leveren wij ook wastafels, spiegels en toiletmeubelen van Thebalux.

SERIE BEAT 2.0

Thebalux badkamermeubelen Beat 2.0

Beat 2.0 is een serie met inliggende en opliggende fronten, greeploze kasten en meubelen met opbouwgrepen in chrome en zwart. Beat 2.0  is leverbaar in de maten 80,100,120 en 140cm breed. Bij alle breedtes is er de keuze tussen een wastafel van beton,mineraalmarmer of keramiek maar ook afdekbladen in combinatie met diverse opbouwkommen behoren tot de mogelijkheden. Als spiegeloplossing is er een keuze te maken uit een breed assortiment ledspiegels of is het meubel te combineren met een moderne en praktische spiegelkast met dubbelzijdige spiegeldeuren en ledverlichting. Beat 2.0 is leverbaar in dieptemaat 40 en 45 cm.

___________________________________________________________________________________________________________________

SERIE BEAT 2.0 – 40 cm diep voor kleine badkamers

Thebalux badkamermeubelen Beat 2.0 - 40 cm diep

Beat 2.0 /40 is een programma badmeubels met slecht een diepte van 40cm. Een echte ruimtewinner! U kunt een keuze maken uit verschillende spoelkasten, inliggende en opliggende fronten, greeploze kasten met alumium greeplijsten of met houten greeplijsten, geprofileerde fronten, push-open fronten, en fronten met diverse opbouwgrepen, deze mogelijkheden in combinatie met een grote keuze aan kleuren en houtdecoren stellen u in staat een passend meubel samen te stellen waarvan u vele jaren kunt genieten. De wastafels zijn in 3 uitvoeringen leverbaar (80, 100 en 120 cm) in zowel keramiek als mineraalmarmer, alle wastafels beschikken over een grote waskom. Ook mat witte wastafels behoren tot de mogelijkheden.

___________________________________________________________________________________________________________________

SERIE FROZEN

Thebalux badkamermeubelen Frozen

In een trendy interieur zijn steeds vaker matte tinten terug te vinden. Ook in de badkamers is deze ontwikkeling te zien. Het greeploze badkamermeubel Frozen is een perfecte keuze voor een tijdloos badkamermeubel. Mat en wit. Trendy en tijdloos. Het Frozen badkamermeubel is gemaakt van mat wit gelakt MDF en is leverbaar in 100cm, 120cm, 140cm en 160cm breed. De greeploze onderkast kan gecombineerd worden met verschillende wastafelbladen. Kies uit wastafelbladen van Solid Surface (mat) of van glas. Wastafels van Solid Surface zijn naadloos en hebben een mat en fluweelachtig oppervlak. Samen met het matte badkamermeubel geeft de wastafel een unieke uitstraling aan de badkamer. Spiegelkasten zorgen voor extra bergruimte, netjes achter dubbelzijdige spiegeldeuren. Mocht er voorkeur zijn voor een vlakke LED spiegel, dan is de nieuwe LED Time spiegel een uitstekende keuze. De LED spiegel heeft een display waarop tijd en datum worden weergegeven. NU OOK LEVERBAAR IN MAT ANTRACIET!

___________________________________________________________________________________________________________________

SERIE CERAMIC LINE

Thebalux badkamermeubelen Ceramic Line

De badmeubelserie Ceramic Line is een uitgebreide serie met 4 breedtematen. Het badmeubel is verkrijgbaar in 60, 80, 100 en 120 cm breed en in 7 kleuren. Er is keuze tussen een opbouwgreep, inlaatgreep of een greeploze uitvoering. Het badkamermeubel kan worden voorzien van 4 verschillende keramische wastafelbladen. Een primeur is de dunne wastafel van keramiek van maar 1,8 cm dik! Voor u is de serie erg aantrekkelijk en overzichtelijk. Elke onderkast in gelijke breedte heeft dezelfde lage prijs. Ook de verschillende uitvoeringen van de wastafelbladen (in gelijke breedte) kennen geen prijsverschil. Boven het meubel kan er gekozen worden voor 3 type led spiegels en spiegelkasten. Bij de spiegelkast kan er ook gekozen worden voor verschillende type verlichting. Voor extra bergruimte zijn er hoge-, halfhoge- en smalle badkamerkasten. Er zijn ook enkele actiesets van de Ceramic Line. Die zijn zeer snel leverbaar en erg gunstig geprijsd! Informeer bij ons naar de actiesets van de Ceramic Line!

___________________________________________________________________________________________________________________

SERIE CERAMIC LINE NOSTALGIE

Thebalux badkamermeubelen Ceramic Line Nostalgie

De Ceramic Line Nostalgie is een perfecte mix tussen modern en nostalgisch. De nostalgische invloed is duidelijk terug te zien in de onderkast met de verticale lijnen en karakteristieke opbouwgreep. De keramische wastafel Noa en de spiegel Bright maken het een eigentijds badkamermeubel. De onderkast van de Ceramic Line Nostalgie heeft een onderlade met een hoog front en een binnenlade achter het front. Door het hoge front is er geen horizontale lijn in de onderkast, hetgeen meer rust brengt in het ontwerp. Het landelijke badkamermeubel is leverbaar in 80cm, 100cm en 120cm breed. De beschikbare kleuren zijn zijdeglans wit,San Remo, zijdeglans zwart en de donkere houtkleur Mistral. Het nostalgische ontwerp van de onderkast is prachtig te combineren met verschillende LED spiegels of spiegelkasten. Voor extra bergruimte in de badkamer zijn er hoge kasten verkrijgbaar. De hoge badkamerkast is ook voorzien van een front inclusief verticale lijnen.

___________________________________________________________________________________________________________________

SERIE SENSE

Thebalux badkamermeubelen Sense

Thebalux makes Sense. Letterlijk en figuurlijk. De keuze voor een Thebalux badkamermeubel is een logische keuze. Thebalux staat voor jarenlang plezier van een kwalitatief design badmeubel. Sense kenmerk zich door het dunne kader om het meubel, strakke lijnen, zeer prachtige wastafelbladen van keratop (keramiek) glas of mineraalmarmer en mooie spiegeloplossingen. De Sense meubelen zijn leverbaar in 82,122 en 162 cm breed.

___________________________________________________________________________________________________________________

SERIE NUANCE

Thebalux badkamermeubelen Nuance

De serie Nuance kenmerkt zich door de vele keuzemogelijkheden. Er zijn prachtig ontworpen wastafels, sfeervolle spiegels en stijlvolle onderkasten waar u uit kan kiezen. Heeft u ruimte voor een badkamermeubel van 51,5cm diep? Dan is de Nuance serie bij uitstek geschikt voor uw badkamer. Om u een goed beeld te geven van Thebalux badkamermeubel Nuance volgen hieronder de kenmerken:

Onderkasten
* In 80cm, 100cm, 120cm 2 laden, 120cm 4 laden, 160cm 2 laden en 160cm 4 laden
* Hoogte onderkast is 50cm, diepte onderkast is 51,5cm.
* Standaard geleverd met zwarte antislipmat in laden en luxe sifonuitsparing
* 4 greepvarianten, waarvan een prachtig ontworpen greeploze onderkast, onderkast met greeplijsten (ook       greeploos), opbouwgreep Beat, opbouwgreep Cosma.
* Een van de greeploze versies is uniek binnen het programma van Thebalux. Het greeploze profiel van de ladefronten loopt bij deze versie door over de zijkanten van de onderkast. De onderkast krijgt hierdoor een nog mooiere uitstraling.
* In vele kleuren leverbaar, met oa de meest recente kleuren Zijdeglans wit, Zijdeglans zwart, antraciet mat en bardolino eiken. De speciale greeploze uitvoering met de profilering over de zijkant is in een bepert aantal kleuren verkrijgbaar

Wastafelbladen
* Wastafelbladen in mineraalmarmer (alle breedtematen), solid surface (vanaf 100cm breed) en glas (vanaf 100cm breed)

Spiegels / Spiegelkasten
* Grote keuze in LED spiegels, oa Thin Line, Big Line, LINE55, LINE65, LM LED, Touch LED, TIME (met klok), Square, Bright en ACM LED,  Deluxe spiegelkasten met LED verlichting.
* Liever geen LED verlichting door de deuren? Kies dan voor de Basic spiegelkast of Nuance spiegelkast (met spiegels aan zijkant kast).

___________________________________________________________________________________________________________________

SERIE YOU

Thebalux badkamermeubelen You

Het strakke design van deze badmeubelen wordt verkregen door een zeer bijzonder wastafelblad. Deze loopt door over de zijkanten van het badmeubel en is uit één stuk gegoten. Het blad is voorzien van twee ondiepe waskommen en biedt volop afzetruimte. De serie heeft meerdere spiegeloplossingen en er is keuze uit verscheidene kleurvarianten. Een pure eyecatcher voor uw moderne badkamer!

___________________________________________________________________________________________________________________

SERIE ALLURE

Thebalux badkamermeubelen Allure

Het badmeubel Allure van Thebalux doet haar naam alle eer aan. De luxe demping van de deuren, de zelfsluitende soft-close laden, design wastafelbladen en de fraaie afwerking: alles is gemaakt voor uw comfort en gemak. Doordat u bovendien volop keuze hebt in kleuren en accessoires creëert u met Allure altijd de perfecte beleving in uw badkamer. Kies bij de allure uit wastafelbladen van mineraalmarmer, glas, keratop en beton! Leverbaar in 100 en 130 cm breedte.

___________________________________________________________________________________________________________________

STONE AFDEKBLADEN MET OPBOUWKOMMEN

Thebalux badkamermeubelen serie Stone is onder te verdelen in 5 typen:

Stone 1
* In 82cm122cm en 162cm breed.
* Onderkast heeft stollen van 1cm dik. De 2 laden zijn uitgevoerd met chromen grepen. Hoogte onderkast is 40cm.
Stone 2
* In 130cm breed.
* Onderkast heeft stollen van 1cm dik. De 6 laden zijn greeploos (greeplijst achter de fronten). Hoogte onderkast is 40cm.
Stone 3
* In 80cm100cm120cm150cm en 160cm breed.
* Onderkast is greeploos (greeplijst achter fronten). De onderkasten van 80 en 100cm zijn uitgevoerd met 1 lade, vanaf 120cm heeft de onderkast 2 laden naast elkaar. Hoogte onderkast is 38cm.
Stone 4
* In 80cm100cm160cm en 200cm breed.
* Onderkast is voorzien van chromen Cosma opbouwgreep. De onderkasten van 80 en 100cm zijn uitgevoerd met 1 lade, badkamermeubel 160cm en badkamermeubel 2 meter hebben 2 laden naast elkaar. Hoogte onderkast is 27cm.
Stone 5
* In 80cm100cm120cm150cm160cm en 200cm breed.
* Onderkasten van 48 cm hoog zijn greeploos en voorzien van luxe softclose lades. De 80 en 100 cm varianten hebben 2 lades vanaf 120 cm breedte beschikt u over 4 lades.

Kleuren composiet topbladen
* Standaarddikte composiet topblad 1,3cm. Het topblad is ook leverbaar in 2cm dik.

Ash Grain Black Grain Bluestone Gezoet Milan Grey Grain

Kom langs voor een persoonlijk advies over Thebalux badkamermeubelen

Als erkend vakspecialist en Thebalux badkamermeubelen dealer helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Volledig afgestemd op uw budget en wensen. Kom langs en we adviseren u verder over alle mogelijkheden, speciale acties en veel meer. Met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van tegels en sanitair weet u zeker dat u slaagt bij van der Hoek. Bekijk hier de brochure van Thebalux badkamermeubelen met de series en collecties van 2018.