Home > Puris badmeubels en kasten

Puris badmeubels en kasten

Puris Bad GmbH werd in 1998 in Brilon (Hochsauerland) opgericht als 100 % dochter van Alno AG. Puris produceert doelgroep gerichte merkproduct badmeubelen. Kwaliteit, dynamiek en snelheid kenmerken Puris als badmeubel specialist, die met zeer gemotiveerde en flexibele medewerkers hoogwaardige en functionele badmeubelen produceert en flair en sfeer in de badkamer brengt. We zij al jaren erkend dealer van deit degelijke merk en we kunnen

Star Line Collectie

The Star Line Collectie biedt badmeubels van zeer hoge kwaliteit, waarbij techniek wordt gecombineerd met design en veel oog voor detail. Bij de Starline Collectie valt het licht op onder de wastafelcombinatie. In samenhang met de toepassing van LED techniek in de spiegels wordt de badkamer extra sfeervol verlicht.

 

Puris Qbic lijn

Met de Qbig lijn badmeubels beleef je de badkamerwereld in een nieuwe vorm. Harmonisch, tijdloos qua design, veel geraffineerde details. Met de Qbig lijn badkamermeubelen slaat men duidelijk een weg in van heldere en duidelijke stijl zonder compromis.

Puris   

 

Puris badkamerconcepten

De fabrikant biedt een uiteenlopende keuze aan badkamerconcepten, zoals de badmeubel lijn Esprit Pure Flow, Home Spa en En Vougue; 4 Life met de Starline, Variado, de Swing, Keratrends, de Cool Line, alsmede de serie Elegance, Modern Trend, waarvan de hierboven beschreven Qbig deel uit maakt, maar ook de Wave en de Giro. Als laatste hebben wij de nieuwste serie badmeubels Olé en Drive voor u opgesteld in onze showroom.

Bekijk Puris ze in onze showroom

Wil je graag meer weten over de prachtige badkamermeubels van dit merk die wij kunnen leveren? Kom dan even langs in onze gezellige showroom. Hier kunt u de badmeubels bekijken en in onze digitale bestand nog veel meer producten zien. Samen met u kunnen we een 3d tekening maken waarin de badkamer meubels zijn opgenomen en u zo een duidelijk beeld krijgt van hoe uw badkamer het eruit gaat zien.