Home > Douchewanden en cabines

Douchewanden en cabines

Op zoek naar de perfecte douchewand of –cabine voor uw badkamer? Of u nu voor een luxe badkamer, een wellness badkamer met veel comfort of een retro badkamer gaat, de douchewanden en douchecabines van onze kwaliteitsmerken sluiten aan op uw wensen.

Moderne douchecabines

Bij ons komen vakmanschap en de nieuwste trends op het gebied van douchewanden en douchecabines samen. Een glazen douchewand is niet meer weg te denken uit de moderne badkamer. Heeft u een kleine badkamer? Glas- en kozijnloze constructies zorgen voor transparantie waardoor de ruimte groter lijkt. Door onze kennis en jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van professioneel advies op maat. Wij werken met installateurs die de douchecabine voor u kunnen installeren. Natuurlijk kunnen we uw nieuwe douchecabine voor u inmeten, zodat u zeker weet dat hij past.

Inloopdouches met glazen douchewanden

Wij hebben een zeer ruim assortiment douchewanden en douchecabines van gerenommeerde. Van losse glazen wanden voor een inloopdouche tot draaideuren voor een douchecabine. De cabine bestaat uit glazen wanden, deuren en een geïntegreerde douchebak. In onze showroom zijn verschillende modellen te zien, zoals met draai-, hang-, vouw- en schuifdeuren en ook heeft u de keuze uit verschillende soorten glas bijvoorbeeld mat, helder of getint glas. En uiteraard vindt u er ook inloopdouches met een afvoergoot of put

Moderne douchewanden en cabines bij Van den Hoek

Met een douchecabine van Sanitair & Tegelhandel Van den Hoek geniet u elke dag weer van een ontspannen douche. De douchewanden en cabines zijn gemaakt van sterk eenlaags veiligheidsglas dat slag- en stootbestendig is. Wij verkopen merken als Geesa, Sealskin en Sunshower, waarmee u profiteert van badkamers van uitstekende kwaliteit. Bent u benieuwd hoe uw badkamer met de door u gekozen materialen eruit gaat zien? Bij aanschaf van een badkamer ontvangt u een kosteloze 3D tekening.

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons assortiment? Bekijk al onze douchewanden en -cabines in de showroom in Amersfoort.