Home > Design radiatoren

Design radiatoren

Met een badkamer radiator is uw badkamer heerlijk op temperatuur, geniet u van een mooi design én van een warme handdoek of badjas. Een verwarming is dan ook niet meer weg te denken uit de badkamer. Met onze radiatoren kiest u voor comfort, luxe en uitstraling.

Badkamer radiatoren

De keuze voor een radiator is geheel afhankelijk van uw smaak en de stijl van uw nieuwe badkamer. Ook speelt de afmeting van uw badkamer een rol. Zo is een handdoekradiator perfect voor een kleine badkamer en een plintradiator voor een grotere ruimte. Een radiator met een bijzondere vormgeving zorgt voor een eye-catcher in uw badkamer. In ons assortiment vindt u radiatoren in verschillende kleuren zoals wit, zwart, grijs of antraciet. Er zit altijd een verwarming tussen die bij uw wensen aansluit.

Vloerverwarming in de badkamer

Nooit meer koude voeten na het douchen of ’s ochtends al in een heerlijk verwarmde badkamer binnen stappen: van vloerverwarming in de badkamer wordt het hele gezin blij. Met de vloerverwarming uit onze collectie ondersteunt u de radiator en heeft u lekker warme voeten. Vaak heeft u geen extra radiatoren meer nodig in de badkamer, omdat de warmte vanuit de vloer door de hele ruimte wordt verdeeld. Onze medewerkers geven u graag advies hierover.

Design radiator kopen

Of u nu een handdoekradiator, een paneelradiator of sierradiator zoekt, Sanitair & Tegelhandel Van den Hoek heeft een ruim aanbod aan design radiatoren van bekende kwaliteitsmerken. Bent u van plan om uw badkamer te gaan verbouwen? Bij ons kunt u op beeldschermen in onze showroom uw eigen badkamer inrichten met de gekozen tegels, sanitair, badkamermeubels en radiator. Zo krijgt u het resultaat direct te zien.

Heeft u iets moois gezien op onze website? Kom dan snel onze radiatoren bekijken in de showroom. Bovendien heeft u daar virtueel een nog ruimere keuze.