Home > Bouw en verwerking

Bouw en verwerking

Voor de bouw en verwerking van uw nieuwe badkamer kunt u ook terecht bij ons. Van het ontwerp tot het leveren van de materialen en de bouw en verwerking van de badkamer: wij staan voor u klaar. Kom voor alle mogelijkheden naar onze showroom.

Badkamer laten installeren

Natuurlijk kunt u bij ons terecht om alleen de tegels, badkamermeubels en uw douchecabine aan te schaffen, maar van den Hoek biedt u meer. Zo kunnen we samen met u uw droombadkamer ontwerpen en ook laten installeren. Wij werken al jaren nauw samen met vakkundige en ervaren tegelbedrijven en installateurs uit de omgeving die uw nieuwe badkamer professioneel plaatsen. Alles op het gebied van leidingwerk, installatie, voegen, kitten en natuurlijk ook voorbereidend werk, zoals inmeten en het eventueel verwijderen oud sanitair en tegelwerk.

Bad in laten bouwen

Ook als u uw bad gedeeltelijk verbouwd, omdat u bijvoorbeeld een bad in wilt laten bouwen, kunt u terecht bij ons. Wij kunnen het bad leveren, maar er ook voor zorgen dat het netjes wordt geïnstalleerd, aangesloten en betegeld en een eventueel oud bad wordt verwijderd. Van te voren krijgt u een duidelijke offerte zodat u ecaxt weet wat de bouw en verwerking van uw nieuwe badkamer u gaat kosten, zonder onaangename verrassingen.

Offerte nieuwe badkamer

Om een goed beeld te krijgen van de kosten van uw nieuwe badkamer, komt u naar de showroom. Hier kunnen we al uw wensen bespreken en vervolgens een offerte laten opmaken. Van het ontwerp van de badkamer tot aan het leveren van de materialen en van de installatie tot het plaatsen van de tegels: wij helpen u van het begin tot het eind. Als u een badkamer bij ons aanschaft, dan kunt u kosteloos de 3D-tekening meenemen naar huis. Ook kunt u op grote beeldschermen bekijken hoe uw gekozen tegels uit de online tegelcollectie kunt combineren in diverse settings.

Wilt u een nieuwe badkamer laten installeren? Kom langs in onze showroom in Amersfoort voor meer informatie.