Home > Beleving en inspiratie

Beleving en inspiratie

Als u nieuwe badkamermeubels, kranen, sanitair en tegels hebt uitgezocht dan is het nog lastig om te visualiseren hoe uw nieuwe badkamer er exact uit zal zien. Voor de beleving en inspiratie van uw nieuwe badkamer kunt u terecht in onze showroom in Amersfoort. Hier kunnen we voor u een visualisatie maken van het ontwerp.

Beleef uw nieuwe badkamer

Uw tegels, sanitair en ligbad koopt u niet online: dit wilt u in het echt zien en voelen. Bij Van den Hoek vindt u een enorm assortiment met alles wat u nodig heeft in een badkamer. Daarnaast is het mogelijk om een visualisatie van uw nieuwe badkamer te laten maken. Dit doen we op grote beeldschermen, waarop we uw badkamer helemaal inrichten zoals u van plan bent. We selecteren uw tegels en de inrichting en uiteraard heeft de badkamer het juiste formaat. Zo kunt u uw nieuwe badkamer al beleven voordat er één tegel gelegd is.

Inspirerende showroom met complete badkamers

Misschien weet u nog helemaal niet wat voor stijl u uw nieuwe badkamer wilt geven of weet u niet hoe u uw ruimte het best kunt benutten. In onze inspirerende showroom vindt u complete badkamers, zodat u nieuwe ideeën kunt opdoen. Van kleine badkamers met een eenvoudige douche tot een spa met een modern losstaand bad en dito kraan: wij hebben voor ieder wat wils. Bezoek onze showroom om inspiratie op te doen en voor advies van onze ervaren medewerkers.

Persoonlijke beleving bij Van den Hoek

Bij Van den Hoek weten we hoe belangrijk het is om de juiste badkamer te ontwerpen. Door voldoende inspiratie te zien en de badkamer via visualisatie alvast te beleven, weet u zeker dat u later geen spijt krijgt. Bovendien kunnen onze medewerkers u behoeden voor eventuele fouten of een betere indeling adviseren. Vanwege onze jarenlange ervaring weten we exact wat wel of niet werkt.

Kom naar onze showroom om al onze inspiratie badkamers te bekijken en beleef uw nieuwe badkamer via de unieke 3D visualisatie.