Home > Advies en begeleiding

Advies en begeleiding

Als u uw badkamer gaat vernieuwen, dan is professioneel advies en begeleiding heel belangrijk. Zo weet u zeker dat u jarenlang plezier zult hebben van uw nieuwe badkamer. Wij heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen van badkamers en leveren alle benodigde materialen. Natuurlijk komen we graag bij u om de badkamer in te meten.

Advies en begeleiding badkamerontwerp

Bij het ontwerpen van een badkamer komt meer kijken dan u in eerste instantie denkt. U moet kiezen tussen verschillende tegels, badmeubels en sanitair en meubilair, maar daarmee is de badkamer nog niet ontworpen. U wilt natuurlijk ook weten wat het optimale design is voor uw ruimte, welke kleur de voegen moeten hebben en welke verlichting het beste past. Vanwege onze ervaring kunnen onze medewerkers u hier uitstekend mee helpen.

Virtuele badkamer ontwerpen

Op onze website kunt u al een ruime selectie van ons sanitair, baden, meubelen, (douche)kranen en douchewanden en -cabines bekijken. Daarnaast kunt u via onze online tegelcollectie alle tegels bekijken die wij aanbieden. Als u de code meeneemt van de tegels die u hebt gekozen, dan kunt u op grote beeldschermen zien hoe deze tegels combineren op een muur of vloer. Ook hebben we talloze voorbeeldbadkamers in de showroom staan ter inspiratie.

Begeleiding bij de aanschaf van een nieuwe badkamer

Onze medewerkers zullen u adviseren over materialen, kleuren, de indeling en alle andere belangrijke onderdelen van het badkamerontwerp. Besluit u om een badkamer bij Van den Hoek aan te schaffen, dan maken we kosteloos een 3D tekening voor u. Wij werken samen met aannemers die de badkamer voor u kunnen installeren en de oude badkamer voor u kunnen slopen als u dit zelf wilt doen.

Heeft u hulp nodig van professionals bij het ontwerpen van uw badkamer? Kom dan langs in de showroom in Amersfoort. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen.