Home > Reviews

Reviews

11 mei 2017 - Sabrina Helsloot

Geweldige service, heel erg tevreden

Bij de aankoop van onze badkamer en wc zijn wij weer geweldig begeleid, deze keer door Henry. Het moest allemaal op zeer korte termijn en dat is allemaal gelukt. Toen we een tekort aan wandtegels bleken te hebben, was de aanvullende bestelling er ook binnen een dag! Bij alles wordt meegedacht. Zo was er bij Van den Hoek wel iets mogelijk, waarvan bij een andere zaak werd gezegd dat dit niet mogelijk was. Vanwege eerdere ervaring met Van den Hoek, ongeveer 10 jaar geleden en toen geholpen door Elbert, zijn wij teruggegaan en wederom ontzettend tevreden. Nogmaals dank daarvoor.

24 april 2017 - Everhard Rutten

Warme douche

Sanitair en Tegelhandel Van Den Hoek heeft ons materiaal geleverd voor het aanbrengen van een nieuwe inloopdouche in onze woning.. De levering van deze materialen vond plaats overeenkomstig de gemaakte afspraken met de verkoper Henry v/d Pol en de materialen waren van een zeer goede kwaliteit. Ook wat de service betreft hebben wij geen klachten. Een van de sifons in een van de wasbakken sloot niet meer goed af. Geen probleem, kreeg meteen een nieuwe mee!! Wat ons betreft krijgt dit bedrijf van ons een warme douche!
Dit bedrijf is voor ons een aanrader!!!!

18 april 2017 - Deborah

Uitstekende service en kwaliteit , een top winkel!

Na de aankoop van ons huis, waar we alles moesten vernieuwen, hebben we bij vd Hoek 2 complete badkamers en 2 WC’s gekocht, inclusief tegels. We zijn erg goed geadviseerd en kregen, middels de 3D animatie, een goed beeld van hoe t er uit zou gaan zien. Erg vriendelijk geholpen door Henry, die ook zonder moeite de loodgieter tijdens zijn werkzaamheden via de telefoon van advies voorzag. Heel vriendelijk. En dat alles tegen een prima prijs. Je krijgt echt waar voor je geld. Ik raad vd Hoek aan iedereen aan.

7 april 2017 - Fam.Hutten

We willen van den Hoek aan iedereen aanbevelen!!We zijn prima en deskundig geholpen.Ze hebben mooie spullen van een hele goede kwaliteit!!!!

We geven ze vijf sterren omdat we over alles tevreden zijn!!!!

7 april 2017 - Janette

Goede service en advies

Kort geleden een nieuwe badkamer en toilet gekocht, er werd goed met ons meegedacht en we kregen goede adviezen van Henry!
Goede prijs en kwaliteit verhouding , onze toiletbril kon niet goed bevestigd worden maar dat werd heel snel opgelost door Henry.
Kortom ben je op zoek naar een nieuwe badkamer ga hier dan zeker een kijkje nemen!

5 april 2017 - Fam. Duerink

Top leverancier en betaalbaar.

Bij het informeren werden we in 2013 uitstekend geadviseerd over indeling en keuze van badkamer met inloopdoucheruimte, badmeubel, toilet, tegels, etc. incl. tekening.
We wilden een goede kwaliteit prijsverhoging en dat is erg goed gelukt.
Ook wilden we niet alles in 1 keer geleverd krijgen; dat was ook geen probleem.
Recent ging een bevestigingsring van de stortdouche stuk; ook daar werd niet ‘moeilijk’ over gedaan en direct een andere meegegeven.
Dat is nog service!

5 april 2017 - v/d pol

Echt advies!

Wij hebben een fijn gesprek gehad!
Echt advies gehad en niet meegepraat om te verkopen.
De 3d tekening gaf veel duidelijkheid voor ons.
Kortom fijne winkel.

5 april 2017 - Bas Brundel

Na 2,5 jaar weer een nieuwe badkamer bij Van den Hoek

2,5 jaar geleden een fantastische badkamer bij Van den Hoek gekocht. Nu door verhuizing weer een! Super service, heel goed meedenken en mooie prijs. Top gedaan Henry!

4 maart 2017 -

fijne service

fijn service, grote keus en niet te duur, dus een aanrader voor iedereen die een badkamer en tegels wil kopen

Schrijf hier je beoordeling

Beweeg de muis over de sterren en klik om het aantal te kiezen (1=slecht, 5=zeer goed)